Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böreği, cin, tarifi, undan

Çin Böreği Tarifi ( Undan )

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Böreği Tarifi ( Undan )



Çin Böreği Tarifi ( Undan )

1 çay fincanı sıvıyağ
2 yaprak beyaz lahana
1/2 havuç
1 avuç soya filizi
1/2 kabak
Tuz
Karabiber
Soya sosu
Kızartmak için sıvı yağ
Yufkası için
1 bardak un
Tuz

Un ve tuzu karıştırın İçine azar azar 1 çay bardağı kadar su ilave edin Yumuşak bir hamur olana dek yoğurun Hamuru teflon tavaya bastırıp, ince bir tabaka yapışmasını sağlayın Bir spatulayla ters çevirip, hamurun arka tarafını da pişirin Tencereye sıvı yağ koyun Kibrit çöpü biçiminde kesilmiş havuç ve lahanayı sote edin Temizlenmiş karides, kibrit çöpü gibi kesilmiş kabak ve soya filizini koyun Tuz, karabiber ve soya sosu ekleyin Ocaktan indirip, soğumaya bırakın Yufkaların içine harcı koyun Rulo şeklinde sarın Kızgın yağda kızartın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.