Cevizli Safranbolu Çöreği Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli Safranbolu Çöreği TarifiCevizli Safranbolu çöreği Malzemeler: 1 su bardağı sıvı yağ 150 gr Eritilmiş Margarin 2 Yumurta 1 bardak Yoğurt 1 paket Kabartma tozu Tuz 1 su bardağı iri rendelenmiş Ceviz Aldığı kadar Un Yapılışı: Bir kaba bir miktar un, eritilmiş margarini , sıvı yaği, 1 yumurtayı ,yoğurdu, cevizi ve tuzu koyun Hepsini yoğurun Hamur elinize yapışıyorsa bir miktar daha un ilave edin Yumuşak bir hamur elde edinHamuru unladığınız masaya alın ve yuvarlak bir bicimde açın Hamurun kalınlığı 1 cm olacakHamurdan uzunlamasina 5 cmlik şeritler kesin Her kestiğiniz şerittende yine bes cm eninde verev şeklinde kareler kesinYağlanmış tepsinize bu kareleri dizin Üzerine çırptığınız yumurtayı sürün 180 derece ısıtılmış fırına verinÜzeri pembeleşince fırından çıkarın ve servis yapın Bu tarif : yasemin1963 aittir |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli Safranbolu Çöreği TarifiMerhaba Pinkgirl, bu Cevizli Safranbolu çöreği tarıfini benım sitemden alıp buraya kopyalamışsınKendi tarifin gibi göstermişsinBu tarif bana aittirBir dahakine kendı bildiğin tarifeleri koyarsan daha doğru olur yasemin1963 |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli Safranbolu Çöreği TarifiAlıntı: yasemin1963 Nickli Üyeden Alıntı Merhaba Pinkgirl, bu Cevizli Safranbolu çöreği tarıfini benım sitemden alıp buraya kopyalamışsınKendi tarifin gibi göstermişsinBu tarif bana aittirBir dahakine kendı bildiğin tarifeleri koyarsan daha doğru olur yasemin1963 Merhaba Yasemin Pinkgirl'ün yapmış olduğu tariflerde bu bana aittir diye bir ibare geçmemekle birlikte yemek tarifini kişiselleştirmek çok saçma olur Düşünsenize benim annemin tarhana çorbasını ben icat ettim deyip tüm tarhana çorbası tarifi olan sitelere bu tarif bana aittir deyip sen niye paylaşıyosun dese bu doğru bir davranışmı olur Ayrıyeten bu tarifler lezzetlercom adresinden alınmaktadır yani senin siten olan nefissofracom adresinden alınmamaktadır Sizin için yapabileceğimiz şey ise konunun ilk mesajının sonuna isminizi yazmak hatta isterseniz site tanıtım bölümünde sitenizide tanıtabilirim Kolay gelsin |
10-28-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli Safranbolu Çöreği TarifiNe demek istediğinizi anlıyorum -Cevizli safranbolu çöreği -Ballı tahinli sarma -Zeytinyağlı Kabak yemeği -Dil panesi Bu 4 tarifi yazdığınız gibi , lezzetlercom dan almıştırEğer orayada bir göz atarsanızki, bu tarifelerin altında benim adım ve sitemin adresi yazılıdırBunlar klasik tarhana çorbası tarifeleri değil, benim mutfağımda deneyipte yazdığım tarifelerdir Neyse ben sadece size bu konuyu danışmak istemiştimTekrar ilginize teşekkür ederimKonu anlaşılmıştır |
10-28-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevizli Safranbolu Çöreği TarifiAlıntı: yasemin1963 Nickli Üyeden Alıntı Ne demek istediğinizi anlıyorum -Cevizli safranbolu çöreği -Ballı tahinli sarma -Zeytinyağlı Kabak yemeği -Dil panesi Bu 4 tarifi yazdığınız gibi , lezzetlercom dan almıştırEğer orayada bir göz atarsanızki, bu tarifelerin altında benim adım ve sitemin adresi yazılıdırBunlar klasik tarhana çorbası tarifeleri değil, benim mutfağımda deneyipte yazdığım tarifelerdir Neyse ben sadece size bu konuyu danışmak istemiştimTekrar ilginize teşekkür ederimKonu anlaşılmıştır Sorun kalmamıştır umarım varsa bir isteğiniz söyleyebilirsiniz halletmekten mutluluk duyarım |
|