Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cevizli, çöreği, safranbolu, tarifi

Cevizli Safranbolu Çöreği Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cevizli Safranbolu çöreği

Malzemeler:

1 su bardağı sıvı yağ

150 gr Eritilmiş Margarin

2 Yumurta

1 bardak Yoğurt

1 paket Kabartma tozu

Tuz

1 su bardağı iri rendelenmiş Ceviz

Aldığı kadar Un

Yapılışı:

Bir kaba bir miktar un, eritilmiş margarini , sıvı yaği, 1 yumurtayı ,yoğurdu, cevizi ve tuzu koyun Hepsini yoğurun Hamur elinize yapışıyorsa bir miktar daha un ilave edin

Yumuşak bir hamur elde edinHamuru unladığınız masaya alın ve yuvarlak bir bicimde açın

Hamurun kalınlığı 1 cm olacakHamurdan uzunlamasina 5 cmlik şeritler kesin Her kestiğiniz şerittende yine bes cm eninde verev şeklinde kareler kesinYağlanmış tepsinize bu kareleri dizin

Üzerine çırptığınız yumurtayı sürün 180 derece ısıtılmış fırına verinÜzeri pembeleşince fırından çıkarın ve servis yapın

Bu tarif : yasemin1963 aittir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba Pinkgirl,

bu Cevizli Safranbolu çöreği tarıfini benım sitemden alıp buraya kopyalamışsınKendi tarifin gibi göstermişsinBu tarif bana aittirBir dahakine kendı bildiğin tarifeleri koyarsan daha doğru olur

yasemin1963

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

yasemin1963 Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba Pinkgirl,
bu Cevizli Safranbolu çöreği tarıfini benım sitemden alıp buraya kopyalamışsınKendi tarifin gibi göstermişsinBu tarif bana aittirBir dahakine kendı bildiğin tarifeleri koyarsan daha doğru olur
yasemin1963

Merhaba Yasemin Pinkgirl'ün yapmış olduğu tariflerde bu bana aittir diye bir ibare geçmemekle birlikte yemek tarifini kişiselleştirmek çok saçma olur
Düşünsenize benim annemin tarhana çorbasını ben icat ettim deyip tüm tarhana çorbası tarifi olan sitelere bu tarif bana aittir deyip sen niye paylaşıyosun dese bu doğru bir davranışmı olur
Ayrıyeten bu tarifler lezzetlercom adresinden alınmaktadır yani senin siten olan nefissofracom adresinden alınmamaktadır
Sizin için yapabileceğimiz şey ise konunun ilk mesajının sonuna isminizi yazmak hatta isterseniz site tanıtım bölümünde sitenizide tanıtabilirim
Kolay gelsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Ne demek istediğinizi anlıyorum
-Cevizli safranbolu çöreği
-Ballı tahinli sarma
-Zeytinyağlı Kabak yemeği
-Dil panesi
Bu 4 tarifi yazdığınız gibi , lezzetlercom dan almıştırEğer orayada bir göz atarsanızki, bu tarifelerin altında benim adım ve sitemin adresi yazılıdırBunlar klasik tarhana çorbası tarifeleri değil, benim mutfağımda deneyipte yazdığım tarifelerdir
Neyse ben sadece size bu konuyu danışmak istemiştimTekrar ilginize teşekkür ederimKonu anlaşılmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

yasemin1963 Nickli Üyeden Alıntı

Ne demek istediğinizi anlıyorum
-Cevizli safranbolu çöreği
-Ballı tahinli sarma
-Zeytinyağlı Kabak yemeği
-Dil panesi
Bu 4 tarifi yazdığınız gibi , lezzetlercom dan almıştırEğer orayada bir göz atarsanızki, bu tarifelerin altında benim adım ve sitemin adresi yazılıdırBunlar klasik tarhana çorbası tarifeleri değil, benim mutfağımda deneyipte yazdığım tarifelerdir
Neyse ben sadece size bu konuyu danışmak istemiştimTekrar ilginize teşekkür ederimKonu anlaşılmıştır

Sorun kalmamıştır umarım varsa bir isteğiniz söyleyebilirsiniz halletmekten mutluluk duyarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com