Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balık, börek, etli, içi, tarifi

Balık Etli Börek İçi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Etli Börek İçi Tarifi



Balık etli börek içi tarifi

Eti beyaz ve hafif olan balıklardan herhangi birini alınız Bu balığı iyice ayıklayınız Un ile oğunuz Sonra iyice yıkayınız Ondan sonra da bir tencereye koyarak haşlayınız Sonra sudan çıkararak beyaz etlerini derisinden ve kılçığından ayırınız Bu ayrılan etleri soğuk suya atınız Bir süre dinlenmeye terk ediniz Sonra suyunu süzünüz Bakınız yıkamakla balık kokusu gitmemiş ise, balık kokusu gidene kadar yıkamakta devam ediniz Sonra balıkları sade yağ ile kavururken bir miktar koyu etsuyu katmayı unutmayın Ateşten tencereyi indirirken sulu olarak indirin ve kesinlikle istenen baharlardan, içine soğan karıştırılacağı zaman üstüne ekmelidir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.