Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hala, zonkluyorr

Hala Zonkluyorr....

Eski 08-06-2007   #1
Balikcicocuk

Hala Zonkluyorr....

Bir cumartesi sabahi Iki genc kadin golf oynuyorlar Sarisin olani topu dikmis Sopayi oyle bir savurmus ki Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler
Sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis
"Lutfen izin verin size yardim edeyim Ben bir fizik tedavi uzmaniyim ve eger izin verirseniz cektiginiz aciyi azaltabilecegimi biliyorum"
"Yooo Yooo Gerek yok" diye inler gibi konusmus adam, elleri hala bacaklarinin arasinda kelepceli "Onemli degil Birkac dakika icinde duzelirim merak etmeyin"
Sarisin israr etmis Oyle israr etmis ki adam "Peki" demis sonunda
Kadin cok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once Sonra adami cimlere uzatmis Pantolonun kemerini gevsetmis Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis
Biraz sonra sormus
"Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi"
"Harika" demis adam "Harika hissediyorum Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com