Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ?? |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Onlar makyaj yapmıyor ki badana yapıyor |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Karşıyı sorgularken birazda kendimizi sorguya cekmek en iyisidir (bu her iki cins için geçerli) |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...RUZG4R´isimli üyeden Alıntı Onlar makyaj yapmıyor ki badana yapıyor badana demek ))) çok güldüm kardesim demek sabahları onu yapıyormusum |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...sen üzerine alınma ablamm bi dolu boyanıp sokağa cıkıyor sonra bakıncada baktı oluyor sözümüz kendini bilmeyenlere |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Caglayagmur´isimli üyeden Alıntı badana demek ))) çok güldüm kardesim demek sabahları onu yapıyormusum aman ablam olur mu sözüm meclisten dışarı ben çok fazla abartanlar için söyledim onu |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...sitem´isimli üyeden Alıntı sen üzerine alınma ablamm bi dolu boyanıp sokağa cıkıyor sonra bakıncada baktı oluyor sözümüz kendini bilmeyenlere tamamdır alınmadım canım zaten abartmam badanayı |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...sitem´isimli üyeden Alıntı sen üzerine alınma ablamm bi dolu boyanıp sokağa cıkıyor sonra bakıncada baktı oluyor sözümüz kendini bilmeyenlere kendimi bilddiğime göre sorun yok o zamngerçi ben sabah kalkabildimde bi de makyaj kaldı |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...RUZG4R´isimli üyeden Alıntı aman ablam olur mu sözüm meclisten dışarı ben çok fazla abartanlar için söyledim onu Biliyorum kardesim güldüm gercekten bende o boya küpüne düşenlere karşıyım zaten |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...Hep derim hep de derim keramet ne yüzde ne makyajda, ne de kafada keramet yürektedir yürekte İnsan başı açıkmış, kapalıymış, makyaj yapmış yada yapmamış, dini şöyleymiş, oymuş buymuş Bi insan insan olsun yeterki |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Hep derim hep de derim keramet ne yüzde ne makyajda, ne de kafada keramet yürektedir yürekte İnsan başı açıkmış, kapalıymış, makyaj yapmış yada yapmamış, dini şöyleymiş, oymuş buymuş Bi insan insan olsun yeterki Yorumum sadece BUDUR olacak |
Ah Şu Kızlar... |
10-28-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ah Şu Kızlar...sitem´isimli üyeden Alıntı Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ?? Hahaha yahu ben bunları kızlardan duyunca tezlerimin kanıtlandığını görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum Bin yaşa sitem |
|