Yolunda Ağlamayı Gülmekten Sayarım.. |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yolunda Ağlamayı Gülmekten Sayarım..gülüşünden ilham almak yakışır ümmetine ağlamak ise yakışmaz gül tenine gülmek demek gülden gelir bence gül yüzüne gülmek yakışır efendim, ağlamak bize sen gül efendim ben ağlarım yolunda ağlamayı gülmekten sayarım şimdi gözümde yaş günahlara kefaretmi bilmem sefil halimle adını anmak kurtuluşa vesilem devrinde olsam, olsamda ayaklarına kapansam gül tenine yüz sürsem, ellerinden öpsem sen gül Efendim ben ağlarım yolunda ağlamayı gülmekten sayarım küsürlük ömrümde ne etsem az gelir sensiz yaşamak zeval getirir cefa verir sensiz dünya ağlamaya gebedir bir damla gözyaşına can verilirsen gül efendim ben ağlarım yolunda ağlamayı gülmekten sayarım çare aradım aradımda bulamadım sözlerinden başka merhem yok gül yüzlüm saadet sende güzellik sende sensiz dünya boş hemgame sen gül efendim ben ağlarım yolunda ağlamayı gülmekten sayarım ah çekerim ömrüm uzadıkça bilmem ulaşabilirmiyim ravzana günahkar bedenim daim hasta umudum Rabbim, kurtuluruz inşAAllAh sen gül efendim ben ağlarım yolunda ağlamayı,gülmekten sayarım Mustafa vuraL |
|