Forex Ve Maketiva |
10-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Forex Ve MaketivaFOREX ve Maketiva Forex e giriş yapmak için en uygunu Marketiva bence Hem 5 dolar gerçek para bonus veriyorlar 10000 dolar da virtual (sanal) para veriyorlar Öğrenmek için sanal paranızla biraz uğraşırsınız Daha sonra 5 dolarla işlemler yaparsınız Egold dan para çekme ve yatırma işlemleri yapabiliyorsunuz Aynı zamanda banka havalesi ve E-Bullion la da para çekip yatırabilirsiniz Programı inceledikçe kısa zamanda öğrenirsiniz zaten Ama yinede biraz tarif edem 100 quantity = 1 dolar Bir parite aldiginizda o anki spread (offer - bid) ne ise, o kadar eksi ile basliyorsunuz zaten Long (Buy) olarak giriyorsaniz o anki offer ne ise o fiyattan alirsiniz, Short (Sell) olarak giriyorsaniz o anki bid ne ise o fiyattan satarsiniz Sag alt kose, Orders kismina girip New diyorsun Instrument'dan parite seciliyor, Buy/Sell'dan hangi yone gitmesini istiyorsaniz seciyorsunuz Buy (yukari gitmesini istiyorum), Sell (asagi gitmesini istiyorum) Price Type'dan limit'i secip yanindaki price kismina arzu ettiginiz fiyati yaziyorsunuz Veya aynı işlemi almak istediğiniz Instrument üzerine tıkladığınızda da yapabilirsiniz Target: bu fiyata geldiginde sat veya al (buy/sell ne ise artik) Stop-Loss: bu fiyata geldiginde pozisyonu kapat, artik daha fazla zarar etmeyeyim yani Bu target ve Stop loss pozisyon kismina geldiginde pozisyon listesinde tiklanip, change dendikten sonra degistiriliyor Alttaki Sekmelerden Positions bölümünde o anki durumunuzu, görebilirsiniz Yine aynı sekmenin yanında Discussions bölümünde diğer kullanıcılarla sohbet ve yardım bölümleri var İngilizce bilmek gerekli tabi |
|