Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslan, kısa, masallar, masalı

Aslan Masalı Kısa Masallar

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyük ormanların birinde çeşit çeşit hayvanların olduğu bir orman varmışBu hayvanlar canları çok sıkkınmışÇünkü aralarında bir türlü kral seçemiyorlarmışSeçmeye kalkışsalarda kavga çıkarmışSevimli tavşan:bakın böyle yaparsak bu dost orman ne işe yarayacak? Hadi gidelim bilge kurbağaya o ne yapacağımızı iyi bilir:demişHerkez bu öneriyi bir hoş görmüşGitmişler yaşlı kurbağa:Ben bilmem arkadaşlar merak etmeyin en güçlü kimse onu seçerseniz daha iyi olur e bizim hayvanları salmışAt:Çocuklar ben bir bizim yakınımızda bir orman varOrada bir aslan varO benim dostumdurBize seve seve krallık yapacaktırGideyim çağırayımmı?:demiş herkez:evet bakalım çağır:demişlerAt aslana yalvarmış yakarmışSonunda aslan dayanamayıpat çok mutlu bir şekilde ormana dönmüş aslanda arkasından:yeni kralınız benim merak etmeyin hiç korkmayın ben size hem dostluk hem kralık yapacağım Demiş herkez çılgınca alkışlamışO gün bugündür her hayvan yeni krallarına bayılmışlarNiye mi? O kendilerine saygı duyormuşta ondan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com