Şiirler |
07-24-2007 | #1 |
Ergenekon
|
ŞiirlerCanım Annem Yemeyip de yediren, Giymeyip de giydiren, Her an bizi düşünen Canım annem, gül annem Kol açıp, kanat geren,
Ömrünü bize veren, Biz gülünce sevinen Canım annem, gül annem |
07-24-2007 | #2 |
Ergenekon
|
Melek Annesi dün Zeynep’e: “Melek Yavrum!” diyordu İşitince bu sözü Kız merak etti, sordu: -Melek yavrum ne demek? Doğrusu anlamadım Melek kanatlı olur: Hani benim kanadım? Cevap verdi annesi: -Üç yavrum daha vardı, Onlar kanatlanarak Elimden uçmuşlardı Hepsi yalnız bıraktı,
Bu talihsiz kadını, Bari sen uçma diye Kopardım kanadını! |
07-24-2007 | #3 |
Ergenekon
|
Atatürk'ün Resmi Kürsünün üstünde bir resim; Gözleri denizlerden mavi, Bakışları güneşlerden sıcak Bu resimle başlar bizim günümüz, Kıvançla dolar, taşar gönlümüz Öğretmenimiz kürsüde Verdiği dersi Dinler bizimle birlikte, Atatürk'ün resmi Çalışkanız çünkü Çalışınca, Bakarız Atatürk güldü Bir yanlışlık yaparsak, Bulutlanır gözleri, Anlarız Atatürk üzüldü |
Aydede |
07-24-2007 | #5 |
virüs
|
AydedeAYDEDE Gök yüzü çiçek açmış Işıl ışıl yıldızlar Hepsi uzağa kaçmış Yakın, bir Aydede var Oturmuş oracıkta Durmuş durduğu yerde Yalnız kalmış açıkta Yalnız!Bastonu nerde? Yıldızlar gel demez mi Nur yüzlü Aydede'ye? İster mi, istemez mi Kaydı gitti öteye Celil Yunus |
Hava Durumu |
07-24-2007 | #6 |
virüs
|
Hava DurumuHAVA DURUMU Gözlemcinin yorumu Gündüz güneşli, sıcak Olası mı, doğru mu İnsan kuşku duyacak Aynı sözü bir daha Önceleri demişti Yanlış çıktık sabaha Yağmur kim istemişti Her şey gelip geçici Gün ışıdı, ağardı Gök kuşağı sevinci Yerden göğe kadardı Celil Yunus |
|