Şizofreniye Ayarlı Yüreğim |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şizofreniye Ayarlı YüreğimHer akşamüstü kırılan günü toplarım kalbinde onulmaz yaralar parçalar sensiz kılarsa beni Şizofreniye ayarlı yüreğimde tasmalarla ben artık buralara sığamam süveyda gölgesi sararsa benliğimi sorgu da başlar o zaman bağışlanamam sıcak ilgilerden boşanıp akan gözyaşımı tutamam kahrolurum teklifinde eğildiğim anı tekrar yaşasam Beynimi perçinleyip düştüm yollarına albenili duygulardan uzak kimliğimi yırtaraksevincine ortak oldum herşeye rağmen umarsız göründüm elim yatkınken her işe Sonsuz uğuldamalar biçildi kulağıma bu çağda sonrasını hatırlamadığım düşlere uyandım dalgalı sularda aksimi gördüm irkildim: -bu ben miyim,yüzümü getirin bana! Yağmuru olmasa bu şehri terkederdim sınav günlerini ularken alnımın perçemine yakını ıraklaştıran seyahatlere mecbur gibi sen olmasan sen olmasan bu gülüşü kullanmazdım kanat sesleri kulağımda uğuldarken biteviye sonsuz ölümler biçilir geride kalan en son kişiye piyangolar vurur belki aklanır bu şehir de şizofrenik düş yorgunluğu kalırsa bana |
|