Al Beni Kollarına |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Al Beni Kollarına1Eylül2007 Akşamın sona erdiği saatlerdeyim Henüz ortalık alacakaranlık Ve Birazdan şafak sökecek Sevgilim Yine, bir gün daha sensiz bitecek Dışarıda uğuldayan çılgın bir rüzgâr, Denizlerden kaçışan, Damlarda konaklayan, Çığlık çığlığa, Aç martılar… İnsanı kahreden bir yalnızlık Ben ,ve düşümde sadece sen… Büyük boşluklar gibisin şimdi yüreğimde Bir bulut oldu bu hasret gözlerimde, Sanki, yağmurlara gebe… Bu gece de dönmedin, Ümitlerim yok oldular birer birer Şimdi, tutsaklı okyanus gibiler… Sevdiğim, seni özlüyorum, Eflatun gecelerin pembe kır çiçeklerinde Bil ki, Sensiz üşüyorum bu Ağustos gecelerinde Seni ,sıcaklığını arıyorum… Ne olur dön artık Geceler, Beni benle bırakan zalim geceler, Sensiz, geçmek bilmeyen, Tükenmeyen, bir kâbus geceler Şimdi rüzgârlara bıraktım sevgimi, Sana olan hasretimi Saçlarını okşasın, Sevsin diye tenini… Her neredeysen aç ,aç bir tanem pencereni, Ellerini uzat, yakala, yakala artık beni Sar ,sarmala Koynunda uyut beni Özledim aşkım, seni çok özledim diyordun ya, Hadi o zaman durma, durma , Al, al beni kollarına… alıntıdır |
|