Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
midir, özlemim, özlemin

Özlemim, Özlemin Midir???...

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Desem ki seni özledim, hasretim bir tek sözüne,sesinin içinde olduğu bir tek şen kahkahaya

ANLAR MISIN, O AN İÇİMDEKİ DE***MLERİ

Anlar mısın, özleminin damarlarımdaki kan gibi içimde dolaştığını
Sen de beni özler misin???
Benim seni özlediğim kadar!!!
Özlemim, özlemin midir???

SEVGİLİ!

Düşünceme düştün yine

Sen düşünceme düştün, ben hasret türkülerine,dalıp gitmelere

Senin düşünceme düşmen, ne demek bir bilsen!

Çalışmaların bir yerinde, birdenbire okuduğum literatürün her kelimesinde gözlerini görmem,
konuştuğum insanların yüzlerine bakarken seni hayal etmem, demlenmesini beklediğim çayın
buharının kolumu yakması, kimyasal listesine ismini yazmam, yetiştirilmesi gereken laboratuvar çalışmasının en önemli yerinde benim durup düşünmeye başlamam, yapacağım işi unutarak!!!

Sesindeki sevdiğim o şen kahkahayı duymak isteyip telefona sarılmam, telefonla süren bir saatlik uğraşım sonunda, kendime yenik düşerek, seni arayıp sesini duymam!
Sabaha kadar, sesini duymanın verdiği heyecanla uyuyamamam!
Uyandığım sabahın, bayram sabahı olmadığını bildiğim halde; heyecanımdan elimi,kolumu nereye koyacağımı bilememem, gün boyu!

Düşünceme düştün derken, sanma ki aklımda değildin de birdenbire düştün, fikrime
Tam tersine, yüreğimdeki hasret sınırlarını aşıp düşünceme sıçrıyor artık, günün her saatinde

Desem ki seni özledim, hasretim bir tek sözüne,sesinin içinde olduğu bir tek şen kahkahaya

ANLAR MISIN, O AN İÇİMDEKİ DE***MLERİ

Anlar mısın, özleminin damarlarımdaki kan gibi içimde dolaştığını

Sen de beni özler misin???

Benim seni özlediğim kadar!!!

Özlemim, özlemin midir???

SEVGİLİ!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Askina Tutulup Göz Yasi Döken Sensizligin Acisini Yillarca çeken Her an Askindan Boynunu Büken O benim Gönlümdür Iste Gönlüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com