Nevşehir Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nevşehir Üniversitesi BölümleriNevşehir Üniversitesi Bölümleri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm Rehberliği (Almanca, Fransızca, İngilizce) İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Fakülte) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Fakülte) (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Sema ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) |
Nevşehir Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nevşehir Üniversitesi BölümleriNevşehir Üniversitesi 5662 Sayılı "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"la kurulan ve 28 Mayıs 2007 tarihinde Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylanan, 17 yeni üniversiteden biridir Nevşehir ilinde bulunmaktadır |
|