|
|
Konu Araçları |
ağrı, bilgiler, çeçen, hakkında, ibrahim, üniversitesi |
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Hakkında Bilgiler |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Hakkında BilgilerAğrı İbrahim Çeçen Üniversitesi hakkında bilgiler Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi genel özellikler Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi iletişim Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesindeki bölümler Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi genel özellikler Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi iletişim Adı:Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Şehir:Ağrı Kuruluş Yılı:2007 Web Adresi:Ağrı İbrahim Çeçen Üngiversitesi/ Toplam Öğrenci Sayısı:2667 Toplam Akademik Personel:124 Rektörlük Adresi:Erzurum yolu üzeri Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü Ağrı-TÜRKİYE Yabancı Uyruklu Öğrenci Bürosu: Tel 0472 215 16 70-130 Fax 0472 215 11 82 Eğitim Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Din Küktürü ve Ahllak Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği Resim-İş Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Fen ve Edebiyat Biyoloji Fizik Kimya MAtematik Tarih Türk Dili ve Edebiyatı Yüksekokullar Sağlık YO Meslek Yüksekokulları Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri MYO Enstitüler Fen Bilimleri Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü |
|