Nev.:.Sen Gibi(Akor) |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nev.:.Sen Gibi(Akor)gece avutmuyor ) gönlüm unutmuyor ) dokunduğum hiçbir ten ) Nakarat senin gibi komuyor ) Bm A Em suya yazı yazmak gibi seni sevmek G A F#m G yorgunum üşüyorum Bm A Em yanındayım ama yalnız ne çare G A F#m G suskunum huzursuzum Em gözlerinde uçurumlar F#m korkup da yüzleşmeye G bakışların kaçar gider A gücüm yok yetismeye Em düğüm düğüm oldu içim F#m ne olur bir sey söyle G sen sustukça içimde F# Em G A isyanlar çığlıklar Bm A gece avutmuyor Em Bm A G gönlüm unutmuyor G Em dokunduğum hiçbir ten F# G A senin gibi kokmuyor Bm A Em avuçlarımda eriyen buz gibisin G A F#m G damla damla akıp giden umutlarım gibisin Bm A Em çaresi derdimden daha zor G A yüreğimiz yetmiyor F#m G söylesene nerdesin Em gözlerinde uçurumlar F#m korkup da yüzleşmeye G bakışların kaçar gider A gücüm yok yetismeye Em düğüm düğüm oldu içim F#m ne olur bir sey söyle G sen sustukça içimde F# Em G A isyanlar çığlıklar NakaratX4 Son iki nakarat bir nota ince transpoze A F#m koyamadım kimseyi G# C#m B yerine sen gibi A F#m saramadım kimseyi G# içimdeki sen gibi |
|