Böyle Sevdim Seni Ben.... |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Sevdim Seni Ben....AŞkim Yetmedİ Sana Yetİnmek Nedİr HİÇ Bİlmedİn Zaten Ama Benİm SunduĞum AŞk Yetİnmen Gerekenden Çok Daha Fazlasini VaatetmİŞtİ Sana Benİm Gİbİ Sevmeye Bİlİyorum YÜreĞİn Yetmedİ BaŞtan Evet Daha En BaŞtan Bİlİyordum BİrgÜn İtİlİp Unutulan Ne Varsa Benİ Onlara KatacaĞini Kavgam,mÜcadelem Senİ Anlik Sevmelerle YaŞatmak İÇİndİ HİÇbİr Zaman Sonsuza Dek Benİm OlmayacaĞini Bİlİyordum Asla Bu Beklentİyle Sevmedİm Senİ Sevdİm Evet Ve BİrgÜn HİÇbİrŞey SÖylemeden Çekİpte GİdeceĞİnİ Bİle Bİle Kalman,benİ Benİm Senİ SevdİĞİm Kadar Sevmen Gerekmedİ HİÇ HİÇbİrŞey İÇİn Bana SÖz Vermen Gerekmedİ Adi ÜstÜndeydİ İŞte,karŞiliksizdi,gerÇek AŞkti VarliĞini OluŞturan HİÇbİr Zerre Benİ Anlamadi Belkİde Anladida Ya Ben Sana Fazla Geldİm Yada Sende BİŞeler Eksİk Kaldi Bİlİyormusun? Her Elİmİ UzattiĞimda BoŞluktu TuttuĞum Her Dokunmak İsteyİŞİmde HİÇbİr Şeydİ BulduĞum Her Yemİn EdİŞİmde Bozmak Oldu Sonum,savruldum EttİĞİm Dualar Kadar Yoktun Her Sana BakiŞimda GÖzlerİn Öyle Derİn UÇurumlara Attikİ Benİ,dÜŞÜp Ölmekten DeĞİl,her DÜŞtÜĞÜmde Ölememekten Yoruldum HİÇ İsyan Etmedİm Kadere HİÇ Kİmseyİ Sorumlu Tutmadim HİÇ Beddua Etmedİm Sana Ve HİÇ Lanet Okumadim AŞkina HİÇ AĞlamadim Ardindan Bakarken,hİÇ Uykularim BÖlÜnmedİ YaŞamaya HİÇ Ara Vermedİm Ve HİÇbİr Vakİt DÜŞÜnmedİm ÖlÜmÜ YaŞamali Ve YaŞadikÇa Senİ Sevmelİydİm ÇÜnkÜ Bİlİyordum AŞkin Benİmle Bİrlİkte Gelmeyecektİ Mezara Ötekİ DÜnyada KavuŞamayacaktik Burada Sevmedİysen Benİ Oradada Sevmeyecektİn İkİ DÜnyadada YokluĞunu Çekmek Fazlaydi Kahrolurcasina Seven GÖnlÜme Ben BÖyleyİm İŞte BÖyle BÜyÜk Sevdİm Senİ SÖylesene Kİm Sevdİ Senİ Bu Kadar KÖrÜ KÖrÜne Bu Kadar Beklentİsİz Bİr VarliĞi Sevİyor Olmak Kolaydi Herzaman Bense YokluĞunu Sevdİm Senİn Kolay Olan VarliĞini DeĞİl Zor Olan YokluĞunu Sevdİm DÖnmen İÇİn DeĞİl HİÇ DÖnmeyeceĞİnİ Bİlerek Sevmen İÇİn DeĞİl HİÇ SevmeyeceĞİnİ Bİlerek Koskocaman Bİr SensİzlİĞİ İÇİmdekİ Her Bİr HÜcreye İtİnayla YerleŞtİrerek,gİttİĞİn Yolara Mutluluk Dualari Serperek,beklemeden,aĞlamadan,dÖnmen İÇİn Yalvarmadan,Ölmeden,yaŞaya YaŞaya Ve Acimi Sİndİrerek Sevdİm |
|