![]() |
Askimin Ve Nefretimin Birlestigi An :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Askimin Ve Nefretimin Birlestigi An :))Sevdiğin tek kişiyle olamadığında, seni seven tek kişiyle kalabilir misin ![]() Beni seversen, ben de seni severim ![]() ![]() Beni değiştirmeye çalışma artık ![]() ![]() ![]() ![]() Sevme artık ![]() ![]() ![]() Benim kadar sevenini arama ama ![]() ![]() Seni kimse beni kadar sevemeyecek ![]() Ama ben de sevmeyeceğim artık, üzgünüm ![]() ![]() ![]() Aptal olma, sevme beni Git ama gitmemiş gibi yap olur mu? Aşkını al ama kokun kalsın istiyorum ![]() Yanımda olsan, sana sımsıkı sarılsam, kokunu içime çeksem ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek tehlikelidir ![]() “Biliyorum bunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama, yavaş yavaş onun varlığına alışır, ona bütünüyle bağımlı hale gelirsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Askimin Ve Nefretimin Birlestigi An :))Seni olduğun gibi sevdim, tüm günahların ve arızalarınla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de bir hayalin peşinden yıllarca koşabilmektir ya da koşmayı düşünebilmektir ,aşk ![]() Üstelik yitip giden, hızla geçen zamanın sonunda, o hayali hiç gerçekleştirememe olasılığına rağmen ![]() ![]() ![]() Ve aslında hiçbir benzetmenin, hiçbir tarifin aşkı tanımlayamayacağını bile bile, aşk üzerinde yazma, söz söyleme cesareti gösterebilmek, o yazılanları, söylenenleri okuyabilmek, dinleyebilmektir aşk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Askimin Ve Nefretimin Birlestigi An :))Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz ![]() Sevmek,sevdiğin kişiyle birlikte olmak değildir unutma ![]() Çünkü aşk; “onunla yaşamak değil, onu yaşamaktır aslında ![]() Karşına çıkan herkeste seni aramak… Seni hatırlattığı için birine âşık olduğunu sanmak… Sen olmadığını bile bile, bütün hayatını bu ilişkiye adamak için çırpınıp durmak… Bunu bile bile yaşamak nedir bilir misin?… Düşünsene, ben seninle düşlerimi, heyecanlarımı, çocukluğumu, acılarımı aldattım… Seni unuturum diye yaşamaya başladığım her aşkı, ben yine seninle aldattım… Sen beni içine almadığından beri yıllardır ben seninle kendimi aldattım… Özlem; gidip görmek istemen ama gidememen, görememen;gene de, istemen… |
![]() |
![]() |
|