![]() |
Sana Bir Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Bir MektupSana bir mektup yazdım dun gece tum hisselerimle dolu bir mektup ve akarken yaşlar gözümden zarfa soktum ![]() ![]() ![]() mektubumda ne kadar özlediğimi yazmıstım seni bir nasılsın a hasret dil neler diyebilirdi ki en cok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neyse acmıcam artık eski konuları cunku sen kapatıcak kadar gucluysen anıları ben senden kalan hatıraları değil kapatıcak unutacak kadar gucluyum zor olsada yapabilecegimi sen benden iyi biliyosun ![]() ![]() mektubu aldım kalkınca büyük endise icinde cunku postacının gelmesi yakın o gelmeden koymalıyım onu kutusuna birden kostum bir kalem almaya ve , aman Allahım dedim adres yok !!!!!!!!!! nereye gidebilir ki bu halde bir mektup bana geri dönmek dısında ![]() ![]() sen benim yasadıklarımı bilmiyordun ben de senin adresini bilsem diyorum yollayabilir miydim sanırım bunu da bilmiyorum yada sen bilsen yasadıklarımı mektup göndermeden davetsiz gelir miydin geriye ![]() ![]() mektup elimde yaslar yüzümde kalem masada huzunlerim bende kala kaldı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|