Suskunum Sana / Adnan Yucel .. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Suskunum Sana / Adnan Yucel ..Hangi siire baslasam suskunum sana Dag gögsünde bir kaya diliyle suskun Güneste kavrulan bir kum tanesi Çatlayan dudaklarim oluyor her gece Yagmura suskun yasamaya suskun Haykirabilsem Belki bir nehir köpürebilir sesimde Silinebilir kurakligin bütün izleri Upuzun çöller vadilesebilir içimde Hangi güzelligi özlesem suskunum sana Yürek boslugunda bir of kadar suskun Özlüyorum seni masmavi Kosuyorum sana bembeyaz Ve kahroluyorum bir anda kapkara Ah oluyorum Of oluyorum Ve susuyorumOysa haykirabilsem Isik yumagi bir pinar olur solugum Hangi türküye uzansam suskunum sana Agit agit, özlem özlem suskun Tut ki vurulmusum Asktan ve kandan bir damla olmusum Bir saçlarinin rüzgarina Bir de agzinin kiyilarina konmusum Hangi dalga silebilir beni senden Hangi kasirga koparabilir Ben saç tellerinde bir ezgi olmusum Coskularin her sahlanisinda Sana deprem deprem susmusum Ve sana susmaktan inan ki yorulmusum Yeter olsun gözlerinde isik firtinasi Sözlerinde baski yasasi yeter Hangi kavgayi özlesem suskunum sana Zafer sabahlarinda gece kadar Bayram sabahlarinda yas kadar suskun Böyle güzelliklere de Böyle suskunluklara da lanet olsun Al bu suskunlugumu al artik Al ki Bütün gürültüler kahrolsun |
|