![]() |
Belki / Asena Gülsüm Güneş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki / Asena Gülsüm GüneşBir çaresiz ruhun manzarasında oturuyorum ![]() Yerleşiyorum sandalyeye ![]() Diyorum: "Yaşamazken bir tek çayı, yaşarken adam gibi bir adamı sevdim ben ![]() ![]() Yalnız olduğumu kabullenmiyor garson ![]() "Cevapla ukala dümbeleği!! Yanıma, bana eşlik etmek adına (!) gelen şu milyonlar mı? Onları mı soruyorsun ![]() Sayamaz ki dilim dudağım Hadi kop gel ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım diyorum içimden Umarım batırmaz kaşığı bile ![]() ![]() ![]() Yok, cesaret edemez o derece bilmişliğe! Üstelik sanırım hayat manendi Çayınn da almak istemiyor dilim tadını Bir şekersiz suya, bir manzara rüyasına Uyur uyanık "biz" kanmadık mı!! Şimdi ![]() ![]() ![]() Şimdi manzaraya eşlik eden milyonlar bedelini ödeyip çekildiler köşelerine ![]() Bir paramparça ruhla kalakaldım ![]() Çay da bitti ![]() ![]() ![]() Biriken onlarca şeker var Onlar, istisnasız benden arta kaldılar ![]() Ben de gönderdim onların, Tadını almayı bilenlere çoğunu ![]() ![]() ![]() Ben hayat boyu, bir kendime adil olamadım ![]() Belki o şekerin az biraz tadına varsaydım Belki bilseydim ne olduğunu Ben de biraz yaşardım ![]() ![]() ![]() Asena Gülsüm GÜNEŞ |
![]() |
![]() |
|