Yok Artık Bekleyemem |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yok Artık Bekleyemem+Yok artık bekleyemem utandım uslanmadık yabani varlığımdan utanmazlık haddini aşmak bana nasipmiş içimde ağlattığım tüyü meçhul varlığın acısına alkışlar kapkara başı açık kan bağlamış çıbanın içindeki cerahat tad verir dudağıma susuz kalan vadiler alır götürür beni asra hakim mahluklar mahsulü kırk babanın yok artık bekleyemem zamanım daralıyor aç savur yele karşı boşalt gitsin heybeni kulluğuna pes eden öz ruhuna yabanın damarında ihanet melanet yer alıyor bir şehrin altbaşında meleşen bir kaç kuzu yaş indirdi gözümden kızarmış yanağıma ıssızlığına eyvallah yol uzasın ben giderim yanım yörem boşalsın dönüşümü bekleme çıkıp gelmen nafile gelme beni arama dost derdiyle kurt düştü açtığın her yarama biliyorum aşığın vuslat demi var ama hayaline böyle bir mutlu anı ekleme saraydır zulümhane alışınca zulüme alkış tufan hayranım zulüm eden zalime ay güneş değil ekmek değse kirli elime yolum yönüm değişir gerçek yola bak deme kayboldum kaybettiğim varlığımın içinde ağlayışım riyadır gören gözü yanıltır iniltime sevinen yad yabancı çoğaldı gelme artık bekleme bıraktığın gönülde senden eser ne kaldı senin olan makamı düşman olanlar aldı Hasan Ulusoy |
|