Sustur Ölümü Mira... |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sustur Ölümü Mira...Sustur Ölümü Mira (Son Masal Yarım Kalmasın) Uyan Mira yine ay'ın gölgesinde ya uykuya daldın yahut yunusların peşine takıldın Geceyi giyindim bak, dökülüyor eteklerimden yerlere matem hiç bu kadar kararmamıştı gece, üstelik yağmur yağıyor ışığını istiyorum Yeniden açelyaları görebilir miyim sence yaşlı bir çınar ağacının gölgesinde uyuyabilir miyim poyraza verebilir miyim yüzümü deniz kenarında hani hiç kimsenin olmadığı bir vakitte dans edebilir miyim onunla karanfil kokuları dolanır mı saçlarıma baharı karşılayabilir miyimNe kadar zamanım var yokİstemiyorum söyleme Sustur ölümü Mira Çocukluğum ağlıyor, çıkmaz sokaktaki evde, parmaklıklar ardındaki pencereden esaretine haykırıyor Apolet gibi taşıdığım gençliğim yaşanmamışlıklardan dikilmiş bir gömleğin kolunda işaretti Umutlarım, hayallerim düşlerim siyah bir atın terkisinde rüzgarla yarışırken acıları dinsin diye şakağına sıkılan bir kurşunla bitti ve ne varsa gitti MiraGitti Sevmiyorum Beydağını önce babamı sonra düşlerimi ç/aldı yarım kaldı dudağımda her masalım Biliyor musun? İstanbul'da hiç dans etmedim sevdiğim adamla mezuniyet gecelerinde ettiğim dansları saymıyorum onların hepsi çocukça oyunlardan ibaret ve sevgiden eksikti Dağıldım Mira dinlemeseydim bu gece Elfida'yı ölümü anımsamayacaktım kendi ağıdımı dilime dolamayacaktım Yak bütün yıldızları Mira, gözlerime bırak parıltılarınıŞehir aydınlansın sustur ölümü Aşk'sa son masalın adı Yarım kalmasın Türkan Çağlayan |
|