Şiir Diye Kaydettim |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şiir Diye KaydettimŞiir diye kaydettim bende bilmiyorum Oldumu olmadımı? Bir ayağım şarkta diğeri ise ğarpta Bazen kafam göklere deyiyor Yıldızlar üzerime düşüyor Bazen bakıyorsunkı Denizin ortasında bostan ekmişim Bir bakarsın dağın zirvesine çıkmak için Kuyu kazıyorum Arasırada tavırlarım normale dönüşüp Herkesle kavga ediyorum Vapurları gözyaşlarımda yürütüyor Okyanusları şırıngayla çekiyorum Kayalıklarda çift sürüp Sam yeli ile suluyorum Dere ve çukurlara gözetleme kuleleri kurup Vatanın emniyetini sağlıyorum Irmak ve akar suları boynuma sarıp Yılanlar şeklinde ummanlara yolluyorum Bunlar yetmedi birde saltanatımı kuracağım Kuşların liderliğine baykuş Yırtıcı hayvanların liderliğine çakkalı Kümes hayvanlarına tilkiyi Koyun ve kuzuyada kurdu lider yaptımki Asayiş sağlansın Para politikamda bir başka alem Ya vurguncuya kaptırırım bizi mahrum eder Veya cimriye veririm oda müebbet hapse mahküm eder Siyasi görüşüme diyecek yok Kim nasılsa öylece ona yaklaşır Oyunu alırım, onu kaderiğle başbaşa bırakırım Nasılsa haline şükreder Bizde yukarda keyf ederiz Eğitim öğretimmi, salla başı al maaşı Biri sola çeker bir sağa biz kaldık ortada Yaz yaz bitmiyor, işte size bir şiir Ne kafiye var ne vezin Ne kalıp var ne düzen Ha unuttum birde serbest vardı Alın size tam serbest bir şiir Yazan benim tövbe birşey anlamadım Belki ödüle layıktır Onun için baştan salladım Abdurrahman Yıldız |
Şiir Diye Kaydettim |
10-09-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şiir Diye KaydettimAlıntı: abdurr´isimli üyeden Alıntı Şiir diye kaydettim bende bilmiyorum Oldumu olmadımı? Bir ayağım şarkta diğeri ise ğarpta Bazen kafam göklere deyiyor Yıldızlar üzerime düşüyor Bazen bakıyorsunkı Denizin ortasında bostan ekmişim Bir bakarsın dağın zirvesine çıkmak için Kuyu kazıyorum Arasırada tavırlarım normale dönüşüp Herkesle kavga ediyorum Vapurları gözyaşlarımda yürütüyor Okyanusları şırıngayla çekiyorum Kayalıklarda çift sürüp Sam yeli ile suluyorum Dere ve çukurlara gözetleme kuleleri kurup Vatanın emniyetini sağlıyorum Irmak ve akar suları boynuma sarıp Yılanlar şeklinde ummanlara yolluyorum Bunlar yetmedi birde saltanatımı kuracağım Kuşların liderliğine baykuş Yırtıcı hayvanların liderliğine çakkalı Kümes hayvanlarına tilkiyi Koyun ve kuzuyada kurdu lider yaptımki Asayiş sağlansın Para politikamda bir başka alem Ya vurguncuya kaptırırım bizi mahrum eder Veya cimriye veririm oda müebbet hapse mahküm eder Siyasi görüşüme diyecek yok Kim nasılsa öylece ona yaklaşır Oyunu alırım, onu kaderiğle başbaşa bırakırım Nasılsa haline şükreder Bizde yukarda keyf ederiz Eğitim öğretimmi, salla başı al maaşı Biri sola çeker bir sağa biz kaldık ortada Yaz yaz bitmiyor, işte size bir şiir Ne kafiye var ne vezin Ne kalıp var ne düzen Ha unuttum birde serbest vardı Alın size tam serbest bir şiir Yazan benim tövbe birşey anlamadım Belki ödüle layıktır Onun için baştan salladım Abdurrahman Yıldız müthiş olmuş yüreğine sağlık kalemine kuvvet |
|