Saat: Hoşça/Kal'dı../ |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saat: Hoşça/Kal'dı../Saat: 20:45 Frekansı değiþmedi duygularımın/Hala aynı þarkıdayım Ýzmir'de uyandım bu sabah ayrılığa Ýstanbul'a bakındım sanırım/memleket sevdası gibi birþeydin sen gitmeye bir türlü fırsat bulamadığım yuvasız kuþların diyarından geldim orda mısınız bayım? gözlerimde martılar bağdaþ kurdu sanırım uyu(t)malıyım II Saat: 23:15 uykuları uyutup yanıma gelen hayaller biliyorum/izin ver aþk! filmin sonunu kaçırıyorum uyurgezer bir yalnızlıktayım sesiniz kaçtı içime sanırımgözümden mi damıtmalıyım? elleri yağlanmıþ gibi sözlerinizin lütfen/müsait bir parmak ucunuzdan kaydırıverin/sız(ı)lanıyorum çocukluğumun dolambaçlı sokaklarıydı adını koymadığım sevdalarım Kordon'dan almıþım galiba bu hırçınlığı bu dikbaþlılık/memleketimin dağlarından son armağanımız ki/ siz beni anlayamazsınız/korkarım/önce bir sokak kenarında gelincik gibi inadına açmaya çalıþmalısınız açamadınız değil mi? iyisi mi bir koþu Ýzmir havası alın sustunuz/iyi misiniz bayım? III Saat: 01: 30 boğuk nefesler vakti/açmayın kapıları/ayrılık geçti sende hissettin mi? bir martı daha vuruldu bu gece gök/yüzümde þaha kalkan özlemler biliyorum/bilmezlikten özlüyorum gösterime hiç girmeyecek olan bir kavuþma sahnesi izlediğim biletleri ben gelmeden tükenen ve salon görevlisinin ısrarla yönelttiği soru kulaklarımda; 'biletiniz bayan?' 'afedersiniz sevdiğimde kalmıþ olmalı'/hemen geliyorum almaya gelmiþtim/hoþça/kal'mıþ IV Saat: 02:02 ayrılık sonrası aþk saatleri denk getirmek oyunuydu belki/tuttum saati/hadi düþündüğüne kandır beni sende gördün mü?/bir ayrılık daha kaydı içime/aþk tutmuþken dileğimi V Saat: 03:42 yokluğun tuttu nefesimi/içime kusuyorum seni/yanına ellerini almayı unutma emi VI Saat: 03:55 buluþmak üzere ayrılmıþtık buluþmamalarımızın kimbilir kaçıncı saati içime geldiğin gibi ayarlayacaktım zamanı unutmuþum/baktığımda saate hoþçakal'da kalmıþtı VII Saat: hoşça/kal'dı/ben kalamadım |
|