Elinden Şekeri Alınmış.. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elinden Şekeri Alınmış..Elinden şekeri alınmış çocuklar gibi ağlıyorum hayatımdan ç/alınmış çocukluğuma boğazımda düğümlenen ukde yumağı gözlerimin nemini arttırsa da hergün alıştım dünyaya buğulu bakmaya mahpusta gün sayar gibi duvar çizikleriyle dolmuş gönül takvimimdeki sayfalar gözlerimde, sekiz yasına kadar yaşadığım umudun kırıntıları içimde dokuz yaşımda başlayan hayatın tarifi boğazımda ulaşamamışlığın düğümü göğsümde sol yanımı kanatan yarin nankörlüğü ve yüreğimde, özlemlerin en büyüğü "annem" Her sabah penceremdeki güvercin uğultuları oluyor günüme sebep kuş cıvıltıları içime biryanı yamalı umudu koyuyor alıştım yarım kalmışlığımla yaşamaya hep bir yanı eksik gönlümün, kırık kanadıyla uçmaya? Şimdi, artık içimde mağrur bir çocuk onu sevindirememişliğimin hüznünde boynu bükük yinede beklercesine gözlerindeki "nerde" ifadesinde ?bekliyor beni, benim ulaşamadığım yerde? Son çizgideyim artık bir adım ötesinde, ebedi gerçek karşılığında ne çıkacağını bilmediğim bir adım berisinde hayat-ı çek - Avazım çıktığınca susuyorum ! Kıldan ince hayatın ipinde kurduğum yaşam salıncağındayım şimdi z/amansız elimden alınan oyuncakların yerine önüme sunulan zoraki fermanı okurken a/kan iki damla yaş şahit oluyor yüreğimin sesine, "istemiyorum dünyanın servetini, oyuncaklarımı verin geriye" 030809 Nar-ı Çiçek |
|