![]() |
Herşeye Rağmen,Şanslı Biriyim Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşeye Rağmen,Şanslı Biriyim BenHer şeye rağmen şanslı biriyim ben! Bakmayın yazılarıma sinmiş hüzne… ![]() Hiç ağlamadığımdan değil; çok akıttım gözyaşımı içime… Hiç kaybetmediğimden değil birini… Çok yandım ciğerimden; baktığım her yere sevdiklerimin yüzünü kazıdı hasret… Yıldızlarla doluydu gökyüzüm; kapkara bir boşluk bıraktılar kayanlar… Bir daha asla dolduramadım ![]() Gidene soramadığımdan kalanın ıstırabı daha çok sandım ![]() Hiç ihanete uğramadığımdan da değil; yarası her zaman taze birkaç hançerle dolaştım durdum sırtımda; hem öfkelendim hem anlamsız geldi kızmak ![]() Herkesten farklı değildi başımdan gelip geçenler… ![]() Herkes kadar ağladım herkes kadar yandım ![]() Acısız olmuyordu ki hayat! Ağlamaktaydı bereket yağmurda ıslanmadan yeşermiyordu ki toprak! Bakmayın yazılarıma sinmiş hüzne… Mutlu bir çocuktum ben! Bir sürü arkadaş bir sürü oyun; kuyruğuna tutunmuştum kırmızı bir uçurtmanın… Hayat hep veriyordu alacağı günleri hiç düşünmemiştim ![]() Sancılıydı ilk gençlik! Şimdiki hüzünlerimle o zamanları karşılaştırdığımda çocukluk deyip geçiyorum ![]() Ah nerdesiniz 17′lik dertlerim! kundakta başlamıştı hayatla kavgam ![]() Artık sadece tartışıyoruz ![]() Acıya alıştığımı söyleyemem hala; hele nasır tuttuğunu kalbimin… Unutmayı becerdiğimi de söyleyemem; asla unutamadım kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi asla! İyi ki hatırlıyorum! Yaşamımdan çıkanlara kızmıyorum; öğrettikleri her şey için minnettarım ![]() Bir zamanlar doyasıya güldüğümüz içindi uğurlarken akıttığım göz yaşlarım… Paylaştıklarımız kadar değerliydiler ![]() İhanete de alışamadım elbette; ama edenlere de eyv! Kir tutsa da kin tutmaz yüreğimiz ![]() Az şey sayılmaz utanmayı bilmeyenden öğrendiğim; sırf bu nedenle bile affedebilirim ![]() Bakmayın yazılarıma sinmiş hüzne… ![]() Şanslı biriyim ben! Mükemmel bir anne-; harika kardeşlerimle; hem büyük hem mutludur ailem! Eski-yeni fark etmez; hem köklü hem sınanmıştır dostluklarım! Kolay yere gelmez sırtım; ne yaparsa yapsın kolay vazgeçmem hayattan! Kokladığım gülleri teker teker solduracak biliyorum ![]() Asla hazır olamayacağım acıya; ama çekmeyi de öğrendim artık ![]() Bütün duyularım açık elimde suyum yüreğimde umut güllerimin yanındayım ![]() Az şey midir biteceğini bildiğin bir hayatı son nefese kadar paylaşmaya hazır olmak ![]() Ve baş kaldırmak ölüme sonsuza kadar sevip hatırlayarak… Zaman bir değirmen; keder girer hüzün çıkar kapıdan… Ben de toy girip olgun çıktım içinden… ![]() Bakmayın dertlenip içlenmeme; yağmur yağar toprak kokarım; güneş açar çiçek kokarım! Avuçlarımdan umuda uçan kelebek… Sadece Güneşli günlerde kalem oynatmaz yürek! ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|