![]() |
Karım Neden Öldürdüm? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karım Neden Öldürdüm?Sonunda katil oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakın karıyı neden öldürdüm anlatayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karım yeni komşular edindi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün alışveriş yaptım eve döndüm ![]() ![]() ![]() Karıma gülümseyerek konuşmaya başlıycaktım ki ![]() - Kazım bu ne bu? - Erzak karıcım ![]() ![]() - Erzak anladık da neden bu kadar? - Eh işte bi kaç gün yeticek kadar ![]() ![]() - Yandaki komşunun kocası hergün iki file dolu geliyo senin haberin var mı? Cok şaşırmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazııııııım bu ne bu? - Sana çicek getirdim karıcım ![]() - Onu anladık ![]() - Sen seversin ![]() ![]() ![]() - Hayır işte ![]() ![]() ![]() Yahu ne oluyor bu karıya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazııııııııım bu ne bu? - Orkide ![]() - Hayır onu demiyorum ![]() ![]() - Haa senin cok istedigin kasetler vardı ya hani ![]() - Aaaa ben sana bunları al mı dedim? Ben bunları seviyorum dedim ![]() - Ama karıcım ![]() - Ama mama istemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hanııııııım bak sana ne aldım! - Aaaa Kazım? - Çok sevindin di mi? - Bu ne bu? - Sanyo müzik seti hem de CD caları var ![]() ![]() - Kazım sen ne müsrif ve işe yaramaz bi herifsin? - Ne oldu karıcım? - Sanyo alınır mi hiç? - Neden ki Sanyo'da bişey mi var? - Tabi ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allalaaa ![]() ![]() ![]() yarabbim bu karabasan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sony alanlara da cep telefonu veriyolarmış iyi mi? Hem de hattı kartı bedava ![]() ![]() Gerçi iki kat para ödedim ama bedava cep telefonu verdiler ![]() ![]() -Hanııımmm baksana cep telefon hediyesi de varmış! - Kazım? - Neeeeeeee ?! - Bu ne bu? - Ce ce cep tele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Görüyoruz kör diiliz! Cep telefonu ile kurtulabiliceğini mi sandın? Bunlar demode oldu artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hadi ya? - Tabi ya ![]() ![]() ![]() - Ama karıcım biliyosun seneye düşünüyoduk zaten bilgisayar falan ![]() ![]() ![]() - Anlamam ben ![]() ![]() ![]() ![]() Ulan karı esas ben sana yakında gününü göstericem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() varmış bu işin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru eve koştum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kazım ![]() ![]() ![]() Aylar içinde eriyip yitiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Hayret bi şekilde bankalar hala daha geliyolar: Bireysel hesap açalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün karım yine karşıma geçti: - Kazım! Bütün apartmandaki kocaların yan geliri var senin neden yok? Rüşvet mi yersin ![]() ![]() ![]() ![]() Bi tokat çaktım ki ben bile inanamadım ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() Karıyı eşşek sudan gelene kadar dövdüm ![]() ![]() ![]() ![]() Haftaya taburcu oldu geldi ![]() - Kazım ![]() - Ne var lan yine ne? - Beni sigorta hastanelerinde süründürdün ![]() - Ne diyon karı ne diyon seennnnnnnn ![]() ![]() ![]() - Karşı komşunun kocası karısını özel sağlık hastanesinde baktırmış gül gibi! Millet karısını dövüyo ama özel hastanelerde özel odalarda baktırıyo ![]() - Ha? - Yan komşu var ya ![]() ![]() ![]() Bunu duydum ya gözüm dönmüş ![]() ![]() ![]() ![]() Işte böyle ![]() ![]() ![]() Sanıyosunuz ki herşey cözümlendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana ne diyo biliyo musunuz? - Kaaaazım ![]() ![]() ![]() Yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Karım Neden Öldürdüm? |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Karım Neden Öldürdüm?Anlaşılan komşu kadınlarıda özenmiş))))) |
![]() |
![]() |