Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıktan, çıkan, kahraman, türk, zabitiyim

Ben Bir Türk Zabitiyim - Balıktan Çıkan Kahraman

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

O, dört küçük topu ve kocaman yüreği ile, İngilizler’in dev uçak gemisi Ben My Chree’yi Meis’te sulara gömdü Bir diğerini savaş dışı bıraktı İkiyüze yakın irili ufaklı tekneyi ve Fransız topçu tabyalarını top ateşi ile yaktı Akdeniz’de sahillerimize ölüm kusan Fransız savaş gemileri Paris II ve Alexandra’yı Kemer’de batırdı
Çanakkale’den Kurtuluş Savaşı’na kadar her cephede savaştı

I Dünya Savaşı’nda yenilip silahlarımız ellerimizden alınırken İngiliz komutanlar bir tek bu şanlı bataryanın toplarını almayı askeri şerefe aykırı saydı Bu dört top daha sonra onun ellerinde Kurtuluş Savaşımız’da Ege’de düşmanı hallaç pamuğu gibi attı

O, denize döktüğü yaralı düşman askerleri ölümü beklerken, onların yaralarını sardı O, sadece kahraman değil, zafer gecesini anılarına "Zaferden mütevellit neş’emizi yaralı düşman askerlerinin acısına hürmeten izhar etmedik" diye yazabilecek kadar da insandı Pierre Loti, O’nun Fransızlara verdiği insanlık dersi ile bütün Fransa’yı ayağa kaldırdı

Savaştan sonra Atatürk’ün teşvikiyle anılarını yazdı Ama yayımlamadı İçe dönük, sade ve mütevazı yaşadı

Ta ki Mustafa Aydemir 1995 yılında Paris II batığına dalıp, yıllar süren bir araştırmanın ardından ona ulaşana kadar da kendini bizlerden sakladı Ve onun inanılmaz anıları Fransız-İngiliz askeri arşivlerinden tek tek doğrulandı

Bu kitap, bu batıktan çıkan, bu meçhul kahramanın kitabıdır Bu kitap, onun barut kokulu, insanlık dolu inanılmaz destanıdır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
30,77 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com