![]() |
Ctn_86 İle Röportajımız |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
Ctn_86 İle Röportajımızctn_86 ile Röportajımız Sinsice Soru: ctn_86 gerçek isminiz nedir bizimle paylaşmak ister misiniz ? ctn_86'ca cevap:gerçek ismim bengü Sinsice Soru:Nerelisiniz ya da nerede oturuyorsunuz? ctn_86'ca cevap:Ankaralıyım ![]() Sinsice Soru:Eğitim durumunuz nedir ? ctn_86'ca cevap:öğrenciyim ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Hangi bölüm ve hangi üniversite olduğunu öğrenebilir miyiz? ctn_86'ca cevap:Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü (biraz uzun ama olsun:)) Sinsice Soru: Gayet güzel bir bölüm neden "malesef"? ctn_86'ca cevap:Aslında bölüm güzel ve isteyerek okuduğum bi bölüm ama okulun ders konusunda çok katı kuralları var ![]() ![]() Sinsice Soru:Medeni durumunuz ve yaşınız nedir ? ctn_86'ca cevap:valla bekarım:) yaşım 20 ama 31 mayısta 21 olacağım ![]() Sinsice Soru:İş hayatında hiç tecrübeniz var mı ? ctn_86'ca cevap:hayır yok ![]() Sinsice Soru:Hangi müzik tarzını beğenerek dinlersiniz?Neden? ctn_86'ca cevap:arabesk müzik hariç hemen hemen hoşuma giden tüm müzikleri dinlerim ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru: Neler yapmaktan hoşlanırsınız, örneğin yaptığınız bir spor ya da çaldığınız bir müzik aleti var mı? ctn_86'ca cevap:oo nerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Nasıl bir aile yapısına sahipsiniz ? Kaç kardeşsiniz? ctn_86'ca cevap:2 kardeşiz minik bi kardeşim var (90burcu):) ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Hayata bakış açınız ve beklentileriniz neler? ctn_86'ca cevap:Hayat bazen sıkıcı gelio ama yine de seviorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Hayatta en çok yapmak istediğiniz şey nedir? ctn_86'ca cevap:valla şuandaki en büyük isteğim KAYMAKAM olabilmek ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Bilgisayar ile ilk olarak ne zaman tanıstınız? ctn_86'ca cevap:sanırım 3-4 sene olmuştur ![]() Sinsice Soru:Nickiniz neden ctn_86? ctn_86'ca cevap:ctn soyadım 86 da doğum tarihim olduğu için bööle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Müdürlerimizden biri olarak forumumuzu eleştirmenizi istesek bize neler söylersiniz? ctn_86'ca cevap:forumda eleştirilecek hiç bi yan bulmuorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinsice Soru:Forumumuzun daha güzel olması için üyelerimizin önerilerine her zaman ihtiyacımız var, Şu an var mı aklında şöyle olsa iyi olur dediğin fikirler? ctn_86'ca cevap:mesela teşekkür butonu geldikten sonra takip ediorum üyeler konunun altına hem tşk ederim yazmışlar hem de tşk butonuna basmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bize zaman ayırdığı için ctn_86 arkadaşımıza çok teşekkür ederiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() seni daha iyi tanımış olduk sen saten forumun değerli üyesisin ikinizde güzel röportaj çıkartmışınız elinize sağlık arkadaşlar
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Seni gerçek kimliğinle tanımaktan memnun olduk bengü, okulu salla ßende mezun olamıyorum ^^ ikinizede teşekkürLEr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() güzel bi iş olmuş teşekkürler herikinizede memnun oldum ben seni tanımaktan dolayı
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
speed
|
![]() güzel bir röportaj olmuş teşkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Güzel bir röportaj olmuş, evet :) Her ikinize de teşekkür ederim ![]() ![]() Konu açılmışken, ben de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'ne gitmek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() gerçekten güzel bir röportaj olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ctn_86
|
![]() Alıntı:
ayrıca güzel yorumları için tüm arkadaşlarıma tşk ediorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
doctor88
|
![]() bengücüm seni daha yakından tanımak cok güsel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
angelesdream
|
![]() güzel bir röportaj çıkarmışsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
[KAPLAN]
|
![]() Öncelikle bu güzel röpartajdan dolayı her iki arkadaşıma da teşekkür ederim ![]() Seni yakından tanımak gerçekten güzel ctn_86 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|