Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Dilekçe Örnekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekçe, dilekçesi, kapıdan, satış, yazılır, örneği, şikayet

Kapıdan Satış Şikayet Dilekçesi Nasıl Yazılır - Kapıdan Satış Şikayet Dilekçe Örneği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kapıdan Satış Şikayet Dilekçesi Nasıl Yazılır - Kapıdan Satış Şikayet Dilekçe Örneği

Kapıdan Satış Şikayet Dilekçe Örneği
………(İl)…… SANAYi ve TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE
ŞİKAYET EDEN : (Ad ,Soyad ) – (Adres)
ŞİKAYET EDİLEN : Şikayet edilen kişiler – kurumların adı soyadı-unvanı-
adresi(sorumluluk açısından birden fazla kişi ya da kurum olabilir)
ŞİKAYET KONUSU : Kapıdan satış firması hakkında
OLAYLAR : …/…/2009 tarihinde …saatinde kapıma gelen satıcılardan alışveriş yaptım Yedi günlük cayma hakkımı iadeli taahhütlü posta / noter /telefon / fax vasıtasıyla kullandım Ancak söz konusu firma cayma hakkımı dikkate almayarak maddi ve manevi mağduriyetime sebebiyet vermiştir ………” Gibi… (şikayete konu olan olay, yaşadığınız hadiseler; açık, ayrıntıdan uzak; ama olayı tam olarak ifade etmelidir (Maddelendirilmiş bir şekilde anlatmanızı öneririm)
SONUÇ : Söz konusu kapıdan satış firması cayma hakkımı kullanmama rağmen vermiş olduğu ürünü geri almamaktadır Gerekli incelemenin yapılarak, yukarıda belirtilen firma hakkında ceza-i işlem uygulanmasının saygılarımla arz ve talep ederim/ … 2009 (tarih)
Ad-Soyad:
İmza:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com