![]() |
"Ölümünü Engelleyemedim" De.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() "Ölümünü Engelleyemedim" De..Ben içten içe yanarken, İçimdeki yangını hissedemedin anne ![]() Kendimi yakmayı denediğim günden beri, Kibritleri yetişemeyeceğim yere koydun ama, İçimdeki yangının sebebi kibrit değildi ki anne ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimin içine ulaşmayı her defasında denemişken sen, Hep ben ellerimden tutmanı engellemişken, Seni iç dünyamdan uzak tutmuşken, Sen hep beni mutlu etme gayreti içindeydin anne ![]() Üzülme anne! Ölümüm senin korktuğun gibi değildi ki ![]() Organ mafyaları kaçırmadı beni, Ya da sana şeker vereceğim diyen birine kanmadım asla ![]() Bunları öğrettinde, Kalbimdeki bir kişinin beni öldürebileceğini öğretmedin anne? Şimdi söyle anne ona, Senin yerine ben ölseydim diye ağlarsa tabudumda, O da arkamdan gelsin korkmuyosa! Hatta tabutumu o taşısın anne ![]() Ben bir aşkı yıllarca tek başıma taşımışken, Bi' tabutun lafımı olur anne? Anne sakın unutma şunu da söylemeyi, Bir suçlu varsa sadece 'O' ![]() Yalanlarsa inanma anne! Söyle ona, Söyle anne, ''Ben sürekli korumaya çalışırken yavrumu, Aşık olmasına engel olamadım, ölümünü engelleyemedim'' de ![]() |
![]() |
![]() |
|