![]() |
Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artk Eski Halim Kalmadı Hiç (.)artk eski haLim kaLmadı hiç ( ![]() qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin ![]() ![]() ßedenim bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor ( ![]() Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm ![]() ![]() ![]() Sahi ! ßen öLsem aqLarmısın ! ¿ Ne kadar da safmışız xD Masallar hep yalanmış Şu kırmızı başlıklı kız ![]() ![]() ![]() En az kurt kadar varmış ![]() ![]() ![]() ![]() Rapunzel zamanında Küt saç daha modaymı 2grm sabrım wrdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kacmak istersin hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() évrénîn bûtûn yâlnIzlIklârInI ûstûmé âldIm ![]() ![]() GüLméi unuddurdn ![]() ![]() Ortada bir “ ama ” varsa ; Ondan önce söчlenen herşeч boştur unut gitsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() **** Karaktersiz insanlarla dolmuş artık her tarafım ![]() Dünya düzeni bu biçimken ben barışı aradımm ![]() Savaşmaksa tercihim sonuna kadar ben varımm ![]() Dikkat edin benzemem ben kimseye toparlanınn! ) **** |
![]() |
![]() |
|