Bi Kaç Söz |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bi Kaç SözBazıları Ünlü Bilim adamlarından bazılarıda Facebook'tan ordan burdan bulduğum yazılar 1Ünlü bilim adamları 1-Hayatın en büyük hataları başarıya ne kadar yaklaştıklarını bilmeyen insanların vazgeçmelerinden dolayı olur! __________________________ Thomas Edison 2-Tüm inciller insan yapımıdır _______________________ Thomas Edison 3-Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi ____________________________ Albert Einstein 4-İnsanlar çok zeki ve çok yavaştırlar, bilgisayarlar çok hızlı ama çok aptaldırlar _______________________________ Albert Einstein 5-Ben insanlardan zeki değilim sadece hayalgücüm güçlü'' Albert Einstein '' 6-Eğer biri sizin arkanızdan konuşuyorsa ; siz onun önündesiniz demektir! Albert Einstein '' 2Ordan burdan sözler 1-Sana vereceğim tek akıl aklın varsa tek takıl 2-Hani senin varlığın "fi fi" yokluğun "tın" ya ; benim varlığım "OLAY"yokluğum " KOYAR ! Hani 3-Hayatta üç şeyi iki kere düşün: Kırmadan önce bir KALBİ, Çarpmadan önce bir KAPIYI, Ve bitirmeden SÖZÜNÜ 4-Sen kasırgalara dayanmışsın, rüzgârla mı yıkılacaksın! Başka çaren yok yüreğim, dosta düşmana karşı ayakta kalacaksın 5-Çirkinsem İlgilenme, Ukalaysam Yazma, Gıcıksam Konuşma, Bana Kalan Bana Kalır Geriye Kalan Yol Alır 6-Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını İşte bu yüzden herkesden gizlerim; yüzüm gülerken içimin ağladığını |
|