Offfffffffffff |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
OfffffffffffffOmzumda başın eksik Yatagımda kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik Yaslı hep gözüm Elvan Günaydın: Omzumda basın eksik Yatağımda kokun Tenimde tenin eksik gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik, Yaşlı hep gözüm, Mustafa Ceceli: Ne olur dön geri sevindirme elleri Boz bu mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum o bile az Elvan Günaydın: Omzumda başın eksik Yatağımda kokun Tenimde tenin eksik Gelde bir dokun Gecelerden uykum eksik Yüzde tebessüm Elimde elin eksik Yaşlı hep gözüm, Mustafa Ceceli; Ne olur dön geri sevindirme elleri Boz bu mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz Sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Mustafa Ceceli - Elvan Günaydın: Ne olur dön geri sevindirme elleri Boz bu mühürlü kara büyüleri Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz Hep eksik diyorum ya o bile az Hani eksik diyorum ya o bile az (off off bu şarkıyı her dınledımde sen aklıma gelıyorsun ve yaptımz ınatlar yalanlar yanlıslar keske demektn nefret edıyorum ama keske boyle bıtmeseydı keske boyle demeseydın keske ben yanlıs yapmasaydım keske hep benı sevsen keske gunes sensız dogmasa keske SENLE BEN OLSAK) |
|