2010 Kapak Sözler İletiler Nickler |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
2010 Kapak Sözler İletiler NicklerKim SöyLemi$ CadI OLdugumu ? Sén €LmanI Yé $ékéRim anLam§ız coCukLarın cıqLıkLarı qßi xS Önce sen sev sonra ben =)) love beni loveYim seNi =) rock'n coke qibisin Cadır KuraßiLirmiyim + ? öLürümü Gördüm DünTop oynuyordu +_O || "Sadece sessizLiqi Duymk İsterdiM"|| Oo nfret oYunnda ßir perde dha :/ (; inSan umurSaMAdıQLarına Karsı hép eii dawRanır/ N Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak? ' Sénin $imdié Dék Yaßdıqın En İi $éy Kayßédmék! ' 1 2 <3 Zaman ßiddy ßuuuum! ' ÖzqürLük Warsa Ucmak Nié? ' Takma Masumiét Maskéni ßén ßu YaLanLara Kanmam! I$ıkLarı Kapatıp GözLérini 4 Acınca MutLu Mu OLdun SaLak!? ' KaLßimi YanakLarımın CoqraFyasına Gömüorum ||" wodeFonê Nê demî$ >> aNı ya$a xD Her Gün Daha Chocqq Degişiom anlayana kapak dostum ! arKana biLe bakma yüreğim saNa gözLerin düşLerime emaNet ağLamaLar teseLLi etseyDi denizLer hediYe ederDim sana beni affetmen için… soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT umuT yoK senDen başKa DüsLerin ÖyLe Narinki Sahip Cık ! Bir Sana Bir de Bana BuLutLarın Üstünden Bıraktım Ben Kendimi Şimdi sigara dumanı y0Luma eşLik eder sensiz hergün öLüme eş değer! Bütün nefretler en içte yavaşça gözlerimi örtüyor saklandığım tüm bu şeyler senden uzakta yine bu korku beni tutuyor Ne cennet kokabiliyorum ne cehennem yanabiliyorum Kendimsiz bir kent kuruyorum yokluğunun sokağına Düşüyorum Yüreğime şehrini yeniden kurma ! Bir kere öLmüşLüğüm var siL makyajını görsün aLem boş suratını HakLısın yakıŞmıyorduk ! FarkLı renkLerdik unut gönLüm unutkî yanma- unut ki agLama unutki onun yaρtikLarinin acisini ç℮km |
|