Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astral, seyahat

Astral Seyahat ~

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astral Seyahat ~

Yeni Başlayanlar İçin Astral Seyahat

Sanırım bir çok arkadaşımız astral denemelerinde bulnuyor fakat başarısız oluyorDenemelerde bulunmanız sizin kordonunuzu gevşetmenize yardımcı olurAstral seyahate ilk denemelerde neredeyse kimse çıkamazBende çıkamadım ve çıkabilen kimseyi tanımıyorumŞimdi mantığını anlamanız açısından bir konuya değinmek istiyorum

Astral Meditasyon ve Ters Düşünme:

Artık sırt üstü yatmayı hafif sağa dönük olmayı yorgun ama uykulu olmamanın gerekliliğini hepiniz anlamışsınızdırÜsütnüzü örtmemeniz gerektiğinive ellerinizi yanlara koymayı ayaklarınızı üstüste koymamayıda bunlara ekleyelimMümkün olan en rahat pozisyonda durmanız gerekmekteSola yani kalbinizin bulunduğu bölüme yatık bir şekilde astrale çıkamazsınızfakat sağa dönük yatışlardada çıkılabilmektedirilk etapta sırtüstü yatmak en güzelidir

Meditasyon; hiçbir şey düşünmemek ve yokolmak anlmalarına gelmektedirMeditasyonun mantığı budurBasit bir şekilde meditasyon basit bir nesneye odaklanılarak yapılırbu nesne gerçek olabileceği gibi hayalide olabilirGerçek nesne olarak en yaygın kullanılan mum ateşidirmum ateşine bir süre baktıktan sonra gözlerinizi kapatırsınız mum ışığını hala görebilir ve gittikçe uzaklaştığını hatta çeşitli şekiller aldığını farkedersinizo şekilleri değiştirerek mesela mum ışığını bir dağa dans eden bir insana uçan bir kuşa dönüştürerek beyin frekansınızı düşürür ve düşünmemeyi başarabilirsinizastral seyahattede buna benzer bir durum vardırdurgun nesneler kullanabilirsiniz

Basit bir örnek olarak gül kullanılaiblir yada herhangi bir çiçek bir çiçeğe gül yada papatya gibi bir süre bakın fakat ortamın ışığı az olmalıgözlerinizi kapattığınızda 5 dakika kadar sonra çiçeği görmeye devam edersiniz ve sırtüstü pozisyonda o çiçeğin yeni doğduğunu açtığını büyüdüğünü o çiçeğinbaşına neler geldiğini hayal edersiniz bir süre sonra çiçekten başka düşünce kalmaz kafanızda ve çıkış gerçekleşir

Ters düşünme yönetmi iste çok etkili bir yöntemdiruğultular ve çınlamalar başladığında lokal çıkışlar yapmaya başlayıp göbek deliğinize bağlı olduğu varsayılan gümüş kordonu gevşetme ve hissetmeli göbek çakranızda bulunan enerjiyi faaliyete geçirmelisinizŞöyleki sırtüstü yatıyorsunuz fakat sanki ayakuçlarınızda kafanız var kafanızın olduğu yerde ayaklarınız varmış gibi davranıp kımıldamadan vegözlerinizi açmadan tabiiki bakmaya çalışın bedeninizesırtüstü yatarken yüzüstü yatıyormuş gibi davranmak ve kendinize yukardan bakıyormuş gibi davranmakta ters düşünmediryada sağa dönük yatarken sanki sola dönük yatıyormuş hissi vermek

Titremeler çınlamalar olacaktırBunlar başarmak üzere olduğunuzun habercisidir fakat aa evet oluyor işte şeklinde düşünceye yönelik telkinler verirseniz çıkış iptal olur unutmayın düşünmemelisiniz sadece odaklanmalı ve herşeyi unutmalısınız kendinizi bir bilgisayar olarak düşünürseniz bilgisayarı kapatmalısınız

Diğer teknikleride telkin amaçlı kullanabilirsiniz fakat bir teknikle bir deneme geçirmelisiniztekniği değiştirirseniz çınlamalar azalacak ve astral baştan başlayacak ve zaman kaybedeceksiniz

astral seyahate çıkış 5 dakika ile 2 saat arasında gerçekleşiryani bi sürü zaman geçti olmayacak diye düşünmeyinçınlamalara odaklanın ve gözünüzde canlanan geometrik şekilleri ve efektlere yoğunlaşın bir süre sonra o şekiller insan şekline gelecektir ve kendi suratınızı o şekiller arasında iki boyutlu olarak göreceksinizgörüntüler efekt mahiyetinde ve renksiz olacaktırdaha sonra gördüğünüz suratınızın yerine siz geçeceksiniz ve kamera yer değiştirecekkendinize tepeden bakıyor olacaksınız ve uyuyan bedeninizi göreceksinizçıkış gerçekleştiğinde panik yapmayınherşeyin farkında olacaksınız ve hepsini hatırlıyor olacaksınızhareket edemediğinizi farkedeceksiniz ve ilerlemek isteyince yerinizde döneceksinizbu yüden uçmayı denemeniz daha güzel olacaktıruçuyorum hissine kapılmanız ve mahallenizin sokaklarında bildiğiniz yerlerde uçtuğunuzu düşününastralin bittiğini farkedemeyeceksiniz ve uyanmayacaksınız uykuya geçeceksinizuyandığınızda hepsini hatırlıyor olacaksınız

uykunu almış olarak dene gece yatarken denemek istiyosanda gece 11 de filan yatuyuyakalmaman lazım işteo denge çok önemlizaten herkes aslında yapıyorama uyuyakalıyor

tam çıkmak üzereyken alnının ortası feci şekilde kasılacaktıro kasılmanın üstüne git3 göz adeta bağıracak ben burdayım diye ve burnuna kadar donacak yüzün uyuşacak tıpkı ellerin gibialnının ortasındaki uyuşma başladımı telkin vericeksino andan itibaren sadece ipe tırmanacaksın ve rüyaya geçer gibi çıkış gerçekleşiyorsadece ipe tırmanman lazımen ufak birşey düşünmezaten üçüncü göz burda sana destek oluyorhem seni uyutmuyor hemde bişey düşünmeni kısıtlıyor

alnınızdaki uyuşmaya yoğunlaşın

bakınız önce ayaklarınız uyuşacaktırsonra ellerinizsonra çıktırdamalar duyacaksınız sırtınızdan yavaş yavaş bedeniniz uyuşacak sonra burnunuzda kaşınmalar başlayacakkaşıyın bişey olmaz yeterki dikkatiniz dağılmasınen son yüzünüz uyuşacak ve alnınızın ortasından son acıyı ve son uyuşmayı hissedeceksinizalnınız elleriniz ve ayaklarınız gibi uyuşmayacak canınızı yakacak biraz ama tatlı bir acı bualnızın uyuşması sizin avantajınızüçüncü göz bütün algıları yvaşlatıyor ve size ortam hazırlıyoro anda sadece telkin sadece ipe tırmanmatelkin vermeden çıkamazsınızipe tırmanmayı unutmayalımhatta bu ipin sizin belinize bağlı olduğunu ve sizi yatak pozisyonda vinç gibi yavaş yavaş yukarı çıkardığınıda düşünebilirsinizama sadece ona odaklanıntırmanmayabu tırmanma mantığı zihninizi boşaltacak ve farkında bile olmadan çıkmış olacaksınız
Birçok arkadaşın as yi başaramadığını farkettim burda ve çok üzüldüminanın çok basit birşey ve bütün başlıklarda anlatmaya çalıştımburda sadece neler yapılabileceğini bilmeniz ve biraz gaza gelmeniz amacıyla deneyimlediklerimi yazmak istedimBurda herkes birşeyler uydurmuş biryerden okuduklarını yazmış vs

İlk olarak herkesin merak ettiği şeyden başlamak istiyorumDiğer varlıklar konusu

1)Diğer varlıkları görüp görmediğinizi bilemiyorsunuzÇünkü orda herkes eşit ve aynıbazı durumlarda ışık hüzmesi şeklinde (as esnasında aynaya baktım) ve bazı durumlarda insan şeklindeGördüğünüz kişiler sizler gibi diğer as ye çıkan insanlarda olabilir diğer varlıklarda bunu bilemiyorsunuzgördünüzmü derseniz evet bir sürü insan gördümzaten bir süre sonra belirli mekanlarda buluşmalar gerçekleşiyorfakat gerçek hayatta birbirinizi bulamıyorsunuzen azından ben bulamadım bunuda diğer varlıklar olabilir ihtimaline yorumluyorumbelkide onlarla arkadaşlık ediyor olabilirimfakat bunları düşünemiyorsunuz ve sorgulayamıyorsunuzzaten saflığınızdan ve farkındalığınızdan ödün verdiğiniz anda as iptal oluyor

2)Arkadaşlarınızın rüyasına girebilirsiniz4 yıl önce kız arkadaşımın rüyasına girdim ve ona bir sürü cümle kurdumsabah uyandığında ben aradı ve rüyamda seni gördüm dedi ve aynen bunları anlattıBunu yapabilmeniz için önce onun odasına gitmeni gerekirbu aşamaya gelebilmeni lazım tabi öncelikleyani kendi odanızdan dışarıya çıkabilmeye (ben 2 ay sonra çıkabilmiştim odamdan dışarıya) Herhangi bir insanı uyurken gördüğünüzde hem kendi bedenini hemde biraz üzerisinde duran ışık hüzmesini görüyorsunuzbu ışık hüzmesi onun astral bedeni oluyor fakat as de olmadığı için sabit duruyoronun ruhuna temas ediyorsunuzbiraz korkulu bir durum oluyor fakat zamanla alışıyor insanruhuna girdiğiniz anda karşınızda gülümsüyor oluyor ve sen onunla konuşunca oda sana cevap veriyoruyanık durumda oluyor yani ama aslında uyuyoronun rüyasının içinde oluyorsunuz kısaca

3)Heryere gidebilirsinizBermuda şeytan üçgenine gittim hiçbirşey olmadı önce bunu söyleyeyimbunun dışında bir çok ülaaae gittimfakat en son kabeye gitmeyi denedim ve çok kötü şeyler yaşadımçok ağır bir baskı altına girdimyüzlerce hatta binlerce insan bana bakıyordubir süre sonra kontrolünüzü kaybediyorsunuz ve istemsiz olarak bir çok yere gidiyorsunuzen sonunda bir ormanın üstünde uçuyor durumda as son buluyorbu durumu uzayın belirli bölümlerindede yaşadımkısacası belirli yerlerde çeşitli engeller varyani oralar bri şekilde başkalarının kontrolündeve sizi istemiyorlarama hiçbir şekilde size zarar veremiyorlarorda benim kontrolü kaybetme sebebim korkmam oldudaha sonra denedim ve gittim aralarında durdumbir süre sonra gitmek istediğiniz noktaya odaklanma şekliniz değişiyorKısacası denemeyin derim ilk etapta

4)Renk algılarınız farklı oluyorve 3 boyutlu görüyorsunuzherşey çok net ama çok bulanık sanki bilgisayar oyununda gibisinizhiçbir sesi duyamıyorsunuzben yatmadan önce mp3 playerda ney dinlemek istedim yansımalar gurbunun bir albümünü dinlerken çıkış gerçekleşti çıktım ama hala ney sesini duyabiliyordumkısaca ney sesini duyaibliyorsunuzve kediler sizi görebiliyorüzerine gidince kaçıyorlarköpekler tepki vermiyoryazıları okumakta güçlük çekiyorsunuz büyük yazılar dışında yazılar bulanık görünüyor ve bazı renkleri farklı görüyorsunuzmesela ben odamın duvarlarını mor görüyorum aslında beyazbakmak istediğiniz bir yere aynı anda 3 farklı açıdan bakabiliyorsunuz

5)kötü niyetli davranamıyorsunuzbu konuda bir kısıtlama olduğunu düşünüyorumyurtta kalırken kızların yatakhanesine gitmiştim daha sonra banyoya gitmeyi denedim iptal oldutam 10 kez denedim odaya gidebiliyorum ama banyoya gidemiyorumgenel olarak banyolara gidilemiyor sanırımzaten düşünmemek kavramı as esnasındada geçerli sadece hissetmek gerekiyorama bunu yenmeyi başardımbiraz ahlaksız bir örnek oldu ama kusura bakmayın

6)Duvarlardan geçebiliyorsunuz fakat biraz zorlanıyorsunuzçünkü kullanılan method yanlış yürüme yerine düşünmeyi kullanmalısınızduvardan geçmek yerine duvarın arkasını hayal etmeniz yeterlisürekli olarak hayal etmezseni as kısa sürerher hamleyi hayal etmek lazımtabi zamanla o boyutun kurallarına alışıyorsunuz

7)new yorkta yaşayan nette tanıştığım as konusunda çok deneyimli birisi üniversite sınav sorularına bakmayı denediğini anlattıbinaya defalarca kez gitmiş ve herseferinde as sonlanana kadar heryeri dolaşmış1 ay kadar sonra sorular olduğunu tahmin ettiği kitapçığı bulmuş ilk sayfayı görmüşüniversite sınavı yazan sayfayı sadece sayfaları çeviremediği için geri dönmüş
kısacası dokunabilme özelliğiniz yoktabi bu ileri seviye gerektiren bir durum çünkü burda sürekli olarak yürüme kullanlıyor

Artık piri reisin dünya haritasını nasıl çizdiğini biliyoruz

Astral seyahate çıkış aşamaları

İlk olarak farklı bir teknik üzerine vurgu yapmamız gerekiyorAstral seyahatte sabır çok önemlidir

Sırt üstü yattınız ve sessizkaranık bir ortam sağladınızİlk olarak gözlerinizi kapatmayı unutmamalısınızGözleriniz açıkken astral çıkış gerçekleşmezGözleriniz bazen açılma eğlimine girecektirkesinlikle açmayınız yarım açıklık durumlarına müdahele ediniz

Sırt üstü yatışta bir kaç denemeden sonra beden duruşunuzu gözden geçirmelisinizÖlü duruşu olarak tabir edilen tabuta konulan ölülerin duruş biçimine değinelim

Ayaklar üstüste koyulmuş eller göğüs hizasının az altından rahat bir pozisonda parmaklar aralarından geçirilmiş biçimde birleştirilsinFakat düz bir biçimde yatın

Birinci aşama;(5 dakika kadar sürer)

bir süre sonra çınlamalar başlar ve odaklanmanıza hız vermelisinizilk aşamada kafanızdaki düşünceler dönüp dolaşacaktırbu düşünceler olucakmı yapabilcekmiyim heh başlıyor işte şeklindedirbunlardan arınmanız gerekirve kesinlikle dudaklarınızdan nefes almamalısınız sadece burun kullanılmalısebebi ise dudaklardan alınan nefes tükürük yapar ve yutkunmanıza mecbur bırakırbir süre sonra ikinci aşamaya geçersiniz

İkinci aşama;(10 dakika kadar sürer)

Halen telkin kullanmanıza gerek yokturİlk aşamada kafanızdaki düşünceleri attıktan sonra ikinciye geçersiniz ve uğultular başlaruğultular sizi heyecanlandırır bu aşamada kalp çakranız hızlanır ve kalp atışlarınız düzensizleşirbu aşamada da kalbinizi yavaşlatmalı ve bedeninize iyi ce hakim olmalısınız ve bir mumya gibi hareketsiz sabit yatmalısnızkaşıntılar varsa sonkez kontrol etmelisiniz

üçüncü aşama (yanıltıcı aşama);(10 dakikayla 1 saat arası sürebilir)

ikinci aşamada beden hakimiyetinizi tamamladıktan sonra uğultular çoğalır ve çeşitli ışıldamalar tek boyutlu görüntüler başlarbu görüntüler insan şekillerine dönüşebilir(bazıları bunları cin sanıyor) bunlar bilinçaltınızın hazırlık evresine şahit olmanızdırrüya oluşumudur bubedeniniz artık uykuya geçtiğini sanır ve rüya hazırlarsizde bunlara şahit olursunuzbu aşamada birden ses kesilir ve işitme kabiliyetiniz dururadeta bir sessizlik sağlanırbu noktadan sonra çeşitli efektler görmeye başlarsınızwinamptaki görsel efektlere benzer bunlarbu efektlere kaptırmalısınız(bedavadan meditasyon işte bedenimiz kendisi hazırlıyor hepsi uyuyamız için yapılıyor ama uyumuyoruz) bu aşamada pes etmek istersiniz çünkü uyumanız için gerekli herşey sağlanmıştırHatta alnımıza kadar donmuş olacağızmumya gibien son alnızmız atacaktır ve canımızı yakcak derecede gerilecektir3gözün bu faaliyeti çıkış için herşeyin hazır olduğunun sinyalidirBu noktadan sonra telkinlere başlıyoruzTelkinler (yada teknikler) uygulanır örneğin ip tekniği yada ters düşünme ruhunun çekildiğini hissetme yukardan kendi bedenine baktığını düşünme gibi ve local çıkışlar hafiften uygulanırters düşünme özelliğini burda kullanmanız faydalı olursırt üstü duruyorsunuz ama sanki yüzüstü uyuyormuşsunuz hissi verin bedeninize uyuşmalar artacaktırözellikle ayak topuklarınızda acı hisedebilirsinizve ayaklarım uyuştu hissine kapılaiblirsinizellerinzi tamamen hissetmemeye başlayacaksınız ve bu sessizlik ortamını iyi değerlendirin

son aşama (çıkış) ;

bir süre sonra adeta çekildiğinizi farkedeceksinizhafifleşeceksinizönceki aşamada düşüncelerinizi kaybetmişken tekrar düşünmeye başlayacaksınız ve astrali başaramayacaksınızbu esnada vucudunuz çekilirlken telkinlere devam etmek yerine noluyorçekiliyorum oluyormu şeklinde düşünceler başarısız kılıyor sizitelkinlere odaklanıp tırmandığınız ipe konsantre olursanız ne olduğunu farkedemeden o çekilmeler aşırı yüksek bir uğultuyla (radyo frekansı değiştirirken çıkan ses gibi bir sesle) sizi yukarı çekecek ve çıkış gerçekleşecekbu esnada hiçbirşey düşünmemeye devam ederseniz bir anda yukarda uçuyor olacaksınız ve tavanda bulacaksınız kendiniziaşağıda uyuyan bedeninize bakacaksınız

neden ışık olmamalı dedik? çünkü astralde ışıklar farklı görünüyorbir televizyon açıksa size adeta deniz feneri kadar ışık veriyorfakat gündüz hava aydınlık olduğu için ışık gözünüzü yormuyor bu noktalalara dikkat ederek denemelere devam ederseniz başaracağınıza inanıyorum

ayrıca;

İP TEKNİĞİ

İpin alnınızın ortasından çıktığını düşünün (belinizie dolanık olduğunuda düşünme yolu vardır ikisinden birini seçin) alnızıın ortasından tavana giden bir ipe tırmandığınızı hissedinipi görmek zorunda değilsiniz kendizide tırmanırken görmek zorunda değlsiniz sadece o hissi yaşamalısınız tırmanma ve çekilme zaten bedeniniz yataktan yükselecek hafiften farkediceksiniztam yatmıyorum diyeceksinizbunun sebebi sırtınızın uyuşmasıdır hiçbir tarafınızı hissetmiyor olacaksınızip tekniğini tüm uyuşmalar bittikten sonra alın uyuşmasında başlayınbu sırada burnunuz kaşınabilir aldırmamak lazımçok daraltırsa kaşıyın elinizlekonsantreniz bozulmazönemli olan vucudun donmuş mumya halini bozmamak burda

Astral Seyahatin Mantığı

Burada yeni gelen arkadaşlar için ve mesajların çokluğu nedeniyle hangilerine bakacağını şaşıranlar için en baştan özet olarak Astral Seyahati tekrar anlatma gereği duydumForumumuzda astral seyahati yazılarımızıdan ve paylaşımlarımızdan sonra başarabilenlerin olması beni ayrıca aaaiflendirdi

Astral Seyahat uykunun bilinçli yapılmış halidirUyumaktan teorik olarka hiçbir farkı yokturBu yüzden geri dönememe gibi bir ihtimalde ortadan kalkarTıpkı her gece yatmadan önce ya yarın sabah uyanamazsam demediğimiz gibi Astraldede geri dönemezsem diyemeyizAslında her gece hepimiz astrali yapıyoruz ama bilinçsiz olduğumuz için hatırlamıyoruzAmacımız bilinçli olarak yapmak ve yaşadığımız şeyleri hatırlamak

Rüya Lusid Rüya ve Astral Seyahat ayrımınada kısaca değinecek olursak rüyanın oluşma sebebi aslında bizim tam olarak dinlenmemiz için bedenimizin bize yaptığı bir oyundurİnsanlar uyumak zorundadırlarÇünkü dinlenmeye ihtiyaçları vardırEğer uyumazsak psiklojimiz bozulur ve hastalanırızUyumadan önce yatağa uzanırız yorulduk derizBazen yatağın içinde bir türlü uyuyamayız sağa döneriz sola döneriz ama uyuyamayızUyuyamamızın sebebi birşeyler düşünmemiz ve kafamıza birşeylerin takılmasıdır aslındaBilinçaltımızda o gün yaşadığımız şeylerin etkisi hala devam etmektedirBeynimizde bizim aralıksız olarak uyuyabilmemiz biçin ve uykumuzun bölünmemesi için bize rüyalar gösterirBu rüyalar olmasa belki biz defalarca uyanabiiliriz ve sağlıksız oluruzLusid rüyalar da standart rüyalardan farklı olarak bilinçaltımıza yerleşmiş olan o günkü düşüncelerimizin yada son zamanlardaki yaşadıklarımızın diyelim rüyamızda adeta senaryolandırılmış halidirFakat bu senaryoyu siz yazmamışınızdırAma film sizin filminizdir bunu anlarsınızBunun sebebi beynin bağımsız olarakta bir düşünebilme kabiliyeti olmasıdırBu ince noktadan yola çıkarak şizofreni hastalığının mantığı bulunmuşturFight Club filmini bir çoğumuz izlemişizdir ve ordaki şizofrenik vaka tam olarak bizim lusid rüyalarımızda bize beynimizin yaptığı şeyin sürekli gerçekleşmesi durumudurLusid rüyalarda bu senaryoyu farkedip müdahele edebilirsek enaryoyu yönlendirebiliriz ve astral seyahate geçişi sağlayabiliriz

Astral seyahate çıkabilmek için başka bir şeye odaklanmış olmak gerekmektedirTıpkı beynimizin bizi gece uyumadan önce uyanmayalım diye rüyaya odaklandırması gibiBunu sağlayabilmenin en güzel yoluda sırt üstü bir pozisyonda yatağa uzandığımızda gözlerimizi kapattığımızda bir hayal kurmamız ve beynimizin bize az sonra uyduracak olduğu senaryonun yazarlığını beynimize kaptırmamamız olabilirUzandık gözlerimizi kapattık ama uyumuyoruz hatta uykumuzda yok belkide yeni uyandıkİnsan beyni sırt üstü yatınca ve gözlerimizi kapatınca bizim uyuyacağımızı düşünür ve rüyaya hazırlar kendiniHalbuki bizim uykumuz yokturOnu aslında bi nevi kandırırızİşte bu kandırmaları belirli bir sistem içerisinde gerçekleştirince ruhumuzun kontrolü onu bedenimizin 20 cm kadar üzerinde sabit tutan beynimizden bize geçer ve artık ruhumuz serbest kalmıştır

Bu esnada alakasız şeyler düşünürsek başka şeylere odaklanırsak örneğin yaz gelmiş deniz kenarındayız tatildeyiz eğleniyoruz gibi yani senaryoyu biz yazarsak beynimiz yerine ruhun kontolonü biz ele geçiriyoruz ve karnımızda bir gıdıklanma dürtüsüyle çıkış gerçekleşiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Astral Seyahat ~

Eski 09-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Astral Seyahat ~

Astral Seyahat yapınca Ne Oluyor?Bu işin Sonu Nedir?

Astral seyahate çıkınca hiçbirşey olmuyorCounter strike oynarken ölünce free look mode varya aynı onun gibi oluyorsunuzherşeyi görebiliyorsunuz sadecegördüğünüz şeyler buradakilerin aynısısadece hızlısınız ve görüntüler birazdaha net ve kamera açılarıyla görüyorsunuz herşeyi

Varlık görme olayına gelince ilk aşamalarda neredeyse imkansızÇünkü onlar buralarda takılmıyorlarUzaydalarKoskoca evrende işleri güçleri yok sizin odanızdamı takılıcaklarZaten sabit durma söz konusu değilİstediğiniz anda istediğiniz yerde olabiliyorsunuzKimse gelip sizinle uğraşmazTenezzül etmez

Astral seyahat biryerlerde dolaşmaktan ibaret değilBir süre sonra uzayda dikine yükselerek farklı bir boyuta geçiyorsunuzO boyutta uzayda evler şelaleler görüyorsunuzO görüntüler imajinasyonOrada bir yaşam varO boyutta diğer varlıklar yaşıyorSiz nasıl oraya geçebiliyorsanız onlarda buraya geçiyorOrada insan sayısı çok az buradada diğer varlıkların sayısıGörüntü olarak herşey aynı ve eşitHerkes ruh halindeOnların sizin insan olduğunuzu anlaması sizin onların başka varlık olduğunu anlaması çok zorO boyutta telepatik olarak iletişime girebiliyorsunuzZaten diğer varlıklar böyle iletişim kuruyorlarSizinle tanışınca çeşitli toplantılarına katılabiliyor anlaşmalar yapabiliyorsunuzBu anlaşmalarda onlardan birisi size yardım etme sözü veriyor sizde karşılığında onlara istediği şeyi veriyorsunuz

Siz diyorsunuzki ben medyum olucam fal bakıcamSen istediğin zaman bizim boyutumuza gelebiliyorsunSen aynı zamanda hep bu boyuttasın hızlı hareket edebiliyorsun vsBen fal bakarken sana sorayım sen bana yardım et

Sonra ben medyumum diye ortalıkta geziyorsunuzOnların ne istediği ise çok acıBu yüzden medyumların tipleri ortada

Astral seyahat denen olay bu kadardırHer seviyesini yaşadım 6 yıldan fazla uğraştımElime geçen tek şey birilerine hava atmak olduBir çok forumda kafadan admin oldum yüzlerce kişiye fal baktım , bir sürü kız ayarladım bu kadarBumudur yani olayEvet ben yapabiliyorumVay çocuğa bak helal olsun banada fal baksana gibi tepkiler almaktan başka birşey kazandırmaz

Asıl iş "Farkındalık" sahibi olmakEgoyu yenmekAydınlanmakGerisi boşGeyik şeylerBu arada söyliyim geçmişi ve geleceği kimsenin bildiği filan yoktamamen sallıyorlarvarlık sadece eş zamanlı olarak başka yerlerde bulunup onu görebilirMesela kız arkadaşınız başkasıyla sizi aldatıyorsa o size gösterir sizde telefonla ararsınız beni aldatıyormuşsun dersinizBu kadardırveya fal baktığınız kişiyebütün bu şeyler size telepatik olarak film şeridi gibi görünürBazıları durugörü metoduyla bunu kürede görürlerHepsi aynı şeydir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com