|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlık, kişilik, komik, skeç, üniversiteye |
![]() |
2 Kişilik Komik Skeç - Üniversiteye Hazırlık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Kişilik Komik Skeç - Üniversiteye Hazırlık2 Kişilik Komik Skeç - Üniversiteye Hazırlık Üniversiteyi hedefleyen bir gençle bu yolun başında, koşmadan yorulan bir gencin karşılaşması ve kıyaslanması üzerine… Mustafa: Nerde kaldı bu kız da ya! İşte geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa: Siz de mi dolmuş bekliyorsunuz? Kız: Evet ![]() Mustafa: Aman Allah’ım, bu konuşabiliyor ![]() Kız: Efendim, anlamadım ![]() Mustafa: Ben de dolmuş bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kız: Dolmuş çok gecikir mi? Dershaneye geç kalacağım da ![]() Mustafa: Yok, birazdan gelir ![]() ![]() ![]() Kız: İlginç, o nasıl oluyor öyle? Mustafa: Valla, ben de bilmiyorum, öyle duydum ![]() Kız: Hayır, ben oraya gitmiyorum ![]() Mustafa: Öyle mi, ne tesadüf ![]() ![]() Kız: Niçin sordunuz? Mustafa: İzninizle ben de oraya gideceğim de ![]() Kız: Ben dershaneye gidiyorum ![]() Mustafa: Dershaneye mi ne güzel! Dershaneyi bitirince ne olacaksınız? Kız: O ne demek? Mustafa: Bizim arkadaşlar dershanenin birine yıllardır gidiyorlar ve üstelik hala aynı sınıftalar ![]() Kız: Dershane bizim için bir basamak ![]() ![]() Mustafa: Üniversiteyi bitirenler hep boş geziyorlar ama ![]() ![]() ![]() Kız: İyi bir üniversiteyi veya iyi bir bölümü bitirenler boş gezmiyorlar ![]() Mustafa: Ben liseyi bitirdim ![]() Kız: Üniversite sınavına girdiniz mi? Mustafa: Evet girdim ![]() ![]() Kız: Nereyi kazandınız? Mustafa: Açıköğretim Fakültesini kazandım ![]() ![]() Kız: Benimle dalga geçmeye çalışıyorsunuz herhalde! Mustafa: Hayır, dalga geçtim bile ![]() Kız: Öyle mi? Senin adın Zeki mi? Mustafa: Evet ama o göbek adım ![]() ![]() ![]() Kız: (Biraz bekler, şaşırmıştır ![]() ![]() Mustafa: Tabi, kusura bakmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kız: Siz ne evliliğinden bahsediyorsunuz? Kiminle balayına gidiyorsunuz? Mustafa: Seninle ![]() ![]() Kız: Bakın “kısaca Mustafa Bey”, ne demek istiyorsun anlamıyorum, ama iki dakika önce görüştük, tanışmıyoruz bile ![]() ![]() Mustafa: Niye, ne var ki? Zaman bunu gerektiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız: Haklısınız da ben kendime onları örnek almıyorum ![]() ![]() ![]() Mustafa: İdealleriniz var demek? Çok iyi, sizin idealiniz ne acaba? Kız: Benim idealim fizikçi olmak ![]() Mustafa: Çok güzel ![]() ![]() Kız: Sizin işiniz gücünüz yok mu Allah aşkına? Mustafa: Şu anda aslında çalışıyorum ben ![]() Kız: İşiniz ne? Mustafa: Babamın parasını yemek ![]() Kız: Aaa! Siz de geleceğe boş gözlerle bakanlardansınız herhalde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2 Kişilik Komik Skeç - Üniversiteye Hazırlık |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 Kişilik Komik Skeç - Üniversiteye HazırlıkMustafa: Olur mu ya! İdealim var ![]() Kız: Neymiş o? Mustafa: Babamın ölmesini bekliyorum ![]() ![]() Kız: Çok boş birisiniz ![]() Mustafa: Evet çok boşum ![]() ![]() ![]() Kız: Etiketler önemli değildir ![]() Mustafa: Olur mu canım? İsminizi bilmezsem cep telefonunuzu ne adıyla kaydedeceğim? “Sapık” diye kaydedemem herhalde ![]() ![]() ![]() Kız: Benim cep telefonum yok ![]() ![]() Mustafa: Yapma ya, ne kadar üzücü bir durum ![]() Kız: Bu dolmuş da nerde kaldı? Mustafa: Dolmuşu ne yapacaksınız ki? Gelmese de olur ![]() ![]() Kız: Hayır, siz salak salak konuşuyorsunuz, ben de dolmuş gelinceye kadar dinliyorum ![]() Mustafa: Şu anda tanışmış olmamız gerekiyor, ama hala olmadı ![]() Kız: Niye tanışmış olmamız gerekiyormuş ki? Mustafa: Bütün Türk filmlerinde öyle oluyor da onun için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız: Allah’ım çattık belaya ya! Nerde kaldı bu dolmuş? Mustafa: Dolmuş kaldı bir yerde zor gelir artık ![]() ![]() ![]() “Ellerinde kitaplarla dolmuş beklersin, Dertlerime yenilerini eklersin ![]() Babam ölsün de gör ![]() Seni hemen alıp kaçarım ![]() Sonu pek uymadı, ama neyse, her güzelin bir kusuru vardır ![]() Kız: Allah’ım kafayı yemeden şu dolmuş gelseydi ![]() Mustafa: Sıkıldın herhalde ![]() ![]() Kız: Allah aşkına artık tamam! Mustafa: Ama bu şiir benim değil, büyük bir İngiliz şairin ![]() Kız: (Şaşırır) Öyle mi? Oku bakalım ![]() Mustafa: “Good evening Welcome to BBC news And now today’s” Nasıl güzel, değil mi? Kız: Şiir bu mu? Mustafa: Evet ![]() Kız: Bu, İngilizce: “İyi akşamlar, BBC haber bültenine hoş geldiniz ![]() ![]() ![]() Mustafa: Yok ya! Demek yanlış şiiri ezberledik ![]() ![]() Kız: Allah’ım bana sabır ver! Nerde kaldı bu dolmuş? Mustafa: Sıkıldınız herhalde ![]() ![]() Kız: Ne alışması ya? Sizinle bu dünyada bir daha karşılaşmamak için öbür dünyaya, hatta cehenneme gitmeye bile razıyım ![]() Mustafa: Valla, oraya da gelirim ![]() Kız: Allah aşkına yeter! Nerde kaldı bu dolmuş ya? Mustafa: Sonuç olarak benim hakkımda edindiğiniz izlenim nedir? Kız: Bak kardeşim, sizi tanımıyorum, tanımak da istemiyorum, ama sizin hakkınızda edindiğim izlenim şu: Eğer siz dünyaya daha önce gelmiş olsaydınız “aptal” kelimesi sözlüklerde olmazdı ![]() Mustafa: O niye? Kız: Çünkü “aptal” kelimesi hiçbir insana senin kadar yakışmaz ![]() Mustafa: Sen bana aptal demeye çalışıyorsun, ama yazık, üzüldüm yani ![]() Kız: Allah Allah, bu dolmuş nerde kaldı? Mustafa: Ne yapacaksın dolmuşu? Ne güzel muhabbet ediyoruz ![]() Kız: Ne yapacaksın? Mustafa: Benim babam senin babanı döver de onun için sordum ![]() Kız: Benim babam komiser ![]() Mustafa: Yok ya! Gerçekten mi? Zaten benim babam da cumhurbaşkanıdır kendisi ![]() Kız: İstersen araştır bak ![]() Mustafa: Hadi ya! Desene sert kayaya çarptık ![]() ![]() -SON- |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|