![]() |
Susuyorum Ve Bekliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susuyorum Ve Bekliyorum“Belki”ler ![]() ![]() Kimin canını yaktım, kimin ah’ını aldım bu denli? Neden bu kadar acı çekiyorum her defasında? İçimden ne ırmaklar geçiyor ama susuyorum ![]() ![]() Susuyorum ve bekliyorum ![]() Bir banka oturmuş, yalnızlığımla sessizce dertleşiyorum ![]() İçimden geçen herşeyi yalnızca ona anlatabiliyorum ![]() Tüm sırlarımı ona döküyor, üç-beş damla gözyaşını avuçlarına koyup oradan uzaklaşıyorum ![]() Beni takip ettiğini bilsem de ondan uzaklaşmaya çalışıyorum ![]() Bir gün umutlu olabilmeyi bekliyorum ![]() Gülümsemeyi, o gün gülümsemesem bile gülümsetecek bir melek bekliyorum ![]() ![]() Bekliyorum ve susuyorum ![]() Beni bulmasını umutsuzca bekliyorum ![]() Bazen göz yaşlarım isyan ediyor, terk ediyorlar gözlerimi ![]() Ama aldırmıyorum ![]() Yine de bekliyorum ![]() Gelmeyeceğini bile bile yapıyorum bunu ![]() Belkilerimden sıyrılmaya çalışıyorum ![]() Her sıyrılmaya çalıştığımda, uçurumdan düşüp tekrar tırmanıyorum sarp kayaları ![]() Parçalanan ellerime, kalbime bakmıyorum ![]() Düşünmüyorum hiçbir yaramı ![]() Hissetmemeye çalışıyorum acılarımı; kanayan derin yaralarımı ![]() Hem hızla kan kaybediyorum, hem de susuyor ve bekliyorum… Bir gün karşılık bulmayı bekliyorum ![]() Saygıma, sevgime, hislerime, kendime yaptığım iyiliklere bile… Hayatımı adamayı Ve istediğim o kişinin hayatının bana adanmasını bekliyorum ![]() Çok uzun olsa da bu bekleyiş, hatta gerçekleşmeyeceğini biliyor olsam da çaresiz bekliyorum ![]() Taklit ediyorum, diğer bekleyip kavuşamadan toprağın olanları ![]() ![]() Sonum onlara benzemesin istiyorum ![]() Ama el mahkum, yıkılsam da doğrulup bekliyorum ![]() Defalarca sarsılıyorum, yalpalıyorum ![]() Rüyalarımın gerçekle olan mesafesini düşünüyorum ![]() Ama bu mesafe ürkütüyor ![]() Vazgeçiyorum ![]() ![]() Artık fazla bir şey değil; sadece “yıkılmamayı” diliyorum ![]() Artık doğrulurken yorulduğumu ve yıprandığımı hissediyorum ![]() Belki de yıkıldıktan sonra yanlış doğruluyorum ![]() Yanlış yöne doğru açıyorum gözlerimi ![]() Ama nafile, kalbime söz geçiremiyorum ![]() Artık akan yaşların hesabını bile tutmuyorum… Yalnızca koca bir bekleyiş benimkisi ![]() Sadece bir “bekleyiş” ten ibaret olduğunu bilsem de bekliyorum… Bazen “boşver” diyorum ![]() Savuruyorum tüm dertleri ![]() Ama geri gelip buluyor beni yine bumerang misali ![]() Olmuyor, boşveremiyorum ![]() ![]() Umutsuzluğu yeryüzünden silmek istiyorum ![]() Ben üzülmeyeyim, kimse üzülmesin, ulaşılmazlara ulaşılsın istiyorum ![]() Uzattığında elimi bir sevinç yakalamak istiyorum ![]() Aklım ve yüreğim aynı kararda buluşsunlar istiyorum ![]() Aklımdaki soru işaretlerinden gemiler yapmak Ve en derin okyanuslara salıp benden uzaklaştıklarını görmek istiyorum ![]() Hiçbiri özlemeyeceğim, biliyorum… Kalbime söz geçirmeyi diliyorum ![]() ![]() Dur dediğimde dursun, bitirsin bu yaşamı istiyorum ![]() Yalnızlığımı hüznümle boğup yok etmek, Sonra da hüznümü ortadan kaldırmak istiyorum ![]() Gözümü açtığımda her şey bambaşka olsun, dertlerimi yazdığım duvar beyaza boyanmış olsun istiyorum ![]() Çok şey mi istiyorum? Evet ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|