Safranlı Pilav |
11-13-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Safranlı PilavSafranlı Pilav Malzemeler 2 su bardağı pirinç 3 yemek kaşığı tereyağı 2 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı safran 3 su bardağı su Tuz, karabiber Tarifi Pirinci, ılık ve tuzlu suda 1 saat bekletin Suyunu süzüp, yıkayın Süzgeçte bırakın Tencerede yağı eritin Soğanları dörde bölüp, elma dilimi gibi kesin Yağda pembeleştirin Pirinçleri ilave edin 5 dakika kavurun Su ile birlikte tuzu ve safranı atın ve karıştırın Kısık ateşte, suyunu çekene kadar pişirin Ocaktan alın 10 dakika, kapağı kapalı olarak dinlendirdikten sonra, servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Cevap : Safranlı Pilav |
11-13-2009 | #2 |
su perisi
|
Cevap : Safranlı PilavYine harika :))))Yemek yemek geldi içimden Şengül Hanım |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|