Herşey Seninle Başlar Kitap Özeti |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Herşey Seninle Başlar Kitap ÖzetiHerşey Seninle Başlar Kitap Özeti Kitabın adı :Herşey seninle başlar Kitabın yazarı:Mümin Sekman Kitabın yayın evi :Alfa Yayınları Yayın tarihi :06 – 2009 Sayfa sayısı:80 sayfa Kitap hakkında inceleme yazısı : Hani Orhan Pamuğun Yeni hayat kitabında “Bir kitap okudum hayatım değişti” sözü ile başlar kitap ve onun etkisi ile kitabı heycanlı bir şekilde okumaya başlarsınız ya bu kitap o şekilde başlamıyor cümlelerine ama emin olunki hayatınızı en azından hayata ve kendinize bakış açınızı değiştiriyor Mumin Sekmanın kişisel gelişim , değişim yenilenme ve kendi değimi ile bir sosyal başarı kitabı olarak sunuluyor bu eser sizlere Kitap oldukça akıcı ve basit bir anlatımda okuyucuyu sıkmadan , ilginç örnekler vererek genellikle bilimsel konuları arkasına alarak ve ders niteliğindeki sözler ile okuyucunun her daim ilgisini çekerek yazarın sunmak istediklerini başarılı bir şekilde sunuyor okuyucusuna Öğrenilmiş çaresizlik ve Atalet halinde yaşamak kavramları örnekleri ve bilimsel gerçekleri ile bizlere aktarılıp , Türkler için öğretilmiş çaresizlik kavramı vurguluyor ve en önemlisi nasıl kurtulabileceğimiz de adım adım sunuluyor kitapta Birkaç kere okunası ve yazarın dediği gibi başkalarınada okutturulması gereken kitaplardan Kitanın ilk sayfasından insanı hemen düşünmeye sevk eden öğretici sözleri ekliyoruz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|