|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşman ettiğin her damlanın inadına özlüyorum |
![]() |
"Düşman Ettiğin Her Damlanın İnadına Özlüyorum ..." |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() "Düşman Ettiğin Her Damlanın İnadına Özlüyorum ...""Düşman Ettiğin Her Damlanın İnadına Özlüyorum
![]() ![]() ![]() Güneş kavururken tenimi ![]() ![]() Gölge olacak bir yürek olmanı bekledim senden ![]() ![]() Hani olur ya ![]() ![]() Hani tutmak istersin elimden ![]() ![]() Hani seviyorum seni dersin ya ![]() ![]() Demedin ![]() ![]() ![]() Baktığım her yerde sen vardın ![]() ![]() Denize vururken yakamoz ![]() ![]() Ay ışığında yüzün yansıdı gölgelere ![]() ![]() Ama sen yoktun ![]() ![]() ![]() Sana dair ne varsa aldım avuçlarıma ![]() ![]() Ve yağan yağmura inat yürüdüm boş sokaklarda ![]() ![]() Üşüdüm ve biraz da ıslandım ![]() ![]() Sokak lambasının ürkek ışığı altında ![]() ![]() Titreyen ellerimle ıslak resmine baktım ![]() ![]() Bendeki bütün kelimeleri sana gönderdim gece ![]() ![]() Yokluğumda kaybolmayasın diye ![]() ![]() Üşüdüm ![]() ![]() ![]() Titredim ![]() ![]() ![]() Bittim ![]() ![]() ![]() Bendeki SEN' i aldim karşıma ![]() ![]() Simdi burdayim ![]() ![]() Tam karşında ![]() ![]() Ama SEN YOKSUN ![]() ![]() Islak kaldırımlarda ayak izlerimi bırakıyorum ![]() ![]() Hani olur ya ![]() ![]() Hani Nerde olduğumu merak edersin ya ![]() ![]() Hani belki gelirsin ya ![]() ![]() Gelmedin ![]() ![]() ![]() Ve ben hala o bitmeyen gelişleri yaşıyorum ![]() ![]() Bende kalan küçücük varlığın devam ederken ![]() ![]() Öylece seni bekliyorum ![]() ![]() Yağmurdan bıkar oldum ![]() ![]() Düşman ettiğin her damlanın inadına seni bugün daha çok özlüyorum ![]() ![]() Böylesine özlerken seni ![]() ![]() Böylesine beklerken seni ![]() ![]() Yine sensizim ![]() ![]() Yine sessizim ![]() ![]() Yine SEN YOKSUN ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|