Candan Erçetin Elbette Gitar Akorları |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Candan Erçetin Elbette Gitar AkorlarıCandan Erçetin ELBETTE Gitar Akorları ELBETTE Am ////// Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Dm // Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa Dm // En derin yaralar kapanıyorsa ) Am // ) En büyük acılar unutuluyorsa )X2 E // Am /¯) Neden korkulur hayatta söyleyin bana ) Dm // Am // Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E // Am /¯ ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm // Am //)X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E // Am /¯ ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Am Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Dm Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa ) Am ) En büyük acılar unutuluyorsa )X2 E Am ) Ben neden aynı kalayım söyleyin bana ) Dm Am ) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm Am )X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Dm // Am // İnanmadım asla inanamam E // Am /¯ Herşeyin bir sonu olduğuna Dm Am ) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacağım ) Dm Am )X2 Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacağım ) Dm Am Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim E Am Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim 5 |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|