Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamur, işleri, kıymalı, poğaça, pratik, tarifipasta, tarifleri

En Pratik Kıymalı Poğaça Tarifi-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

En Pratik Kıymalı Poğaça Tarifi-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




EN PRATİK KIYMALI POĞAÇA TARİFİ



Yapılışı :
Geniş bir tepsinin içine su konulduktan sonra, ortası açılır ve buraya 2 yumurta sarısı, sadeyağ, margarin, tuz ve su konularak una yedirilerek yoğurulur Yapılan hamur yumruklanır ve avuç içine alınarak francala şekli verilir Sonra bir bıçak ile 8 eşit parçaya kesilir Her parça ufak toplar halinde alınıp, yassılaştırılır, Sonra bunlar İçi hafif-çe unlanmış tepsiye sıralanır ve üzerlerine ıslakça bir bez örtülerek yarım saat bekletilir
10 gr tuz (1 çorba kaşığı)



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.