|
|
Konu Araçları |
albüm, anne, dönemem, fatih, kısaparmak, tanıtımı |
Fatih Kısaparmak - Belki Dönemem Anne Albüm Tanıtımı |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Kısaparmak - Belki Dönemem Anne Albüm TanıtımıFatih Kisaparmak - 01 - Belki Dönemem Anne Fatih Kisaparmak - 02 - Senden Sonra Fatih Kisaparmak - 03 - Istanbul´a Isyan Fatih Kisaparmak - 04 - Di Hadi Gel Bu Gece Fatih Kisaparmak - 05 - Ben De Uzaklardan Geldim Fatih Kisaparmak - 06 - Benim Babam (( Bu Adam Benim Babam )) Fatih Kisaparmak - 07 - Ogul Oy Yavrum Oy Fatih Kisaparmak - 08 - Beni De Düsün Beni De Fatih Kisaparmak - 09 - Daglar Bana Yavrumu Ver Fatih Kisaparmak - 10 - Özgir Koydum Adini |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Kısaparmak - Belki Dönemem Anne Albüm Tanıtımıteşekkürlerr nasıl nerden bu link |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Kısaparmak - Belki Dönemem Anne Albüm TanıtımıAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır Gizli linkler mp3 olarak kabul edilip yazanlar hemen yasaklanacaktır Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmacilcom olarak korsan a KARŞIYIZ İyi Forumlar link vermek yasak |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|