![]() |
Okul Öqrenci Fikralari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okul Öqrenci FikralariKiMYA DERSi Kimya dersinde öğretmen, elindeki metal parayı gösterdi: -Şimdi bu beşyüzlüğü asite batırıyorum ![]() Nuri parmak kaldırıp cevapladı: -Erimez, öğretmenim: -Evet erimez, neden erimez? -Eriyecek olsa asite atmazdınız da ondan ----------------------------------------------------------------- aLiNacak DerSLer Amerika'da bir ilkokulda öğretmen çocuklara evde ders alınabilecek bir hikaye yaratmalarını, ertesi gün sınıfta okuyacaklarını söylemiş ![]() ![]() ![]() - Bizim çiftliğimiz var ![]() ![]() ![]() Öğretmen: - Güzeel ![]() - Bütün yumurtaları aynı sepete koyma ![]() - Aferin çok güzel ![]() ![]() Küçük Lily tahtaya kalkmış ve anlatmaya başlamış: - Bizim de bir çiftliğimiz var ![]() ![]() ![]() - Eveeet ![]() - Yumurtadan çıkmamış tavukları sayma ![]() - Aferin bu da çok güzel ![]() Küçük Billy tahtaya kalkmış ve anlatmaya başlamış: - Amcam Ted Vietnam Savaşı'na katılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Böyle korkunç bir hikayeden alınacak ne ders olabilir? - İçtikden sonra Ted Amcama bulaşmayın --------------------------------------------------------------- TanRIm Bi DinLe ![]() ![]() Avrupa ve Amerika'da 2-9 yaş çocuklara Tanrı'ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() Not: Noel Baba'nın olmadığını biliyorum ![]() 2 ![]() Astronotları öyle yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor ![]() ![]() Dostun Norman --4 ![]() 3 ![]() insanlarin ölmelerine izin verip yenilerini yapmak yerine neden elindekileri tutmuyorsun? Jane --6 yaşında- 4 ![]() Lütfen bana bir midilli gönder ![]() ![]() ![]() Bruce --4 yaşında- 5 ![]() Babam çok aksi ![]() ![]() ![]() Sevgilerle ![]() Martin --5 yaşında- 6 ![]() Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu ![]() ![]() Ellen --3 yaşynda- 7 ![]() Sahiden var mısın? Bazıları buna inanmıyor: Eğer varsan gecikmeden bir şeyler yapmanda fayda var ![]() Harriet Ann --6 yaşında- 8 ![]() Eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var? Mark --8 yaşında- 9 ![]() Üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar ![]() ![]() Nan --5 yaşında- 10 ![]() Ne diye bu kadar çok insan yarattın ![]() J ![]() ![]() 11 ![]() Insanlara ruhları her zaman doğru mu dağıtıyorsun? Yanlış yapabilirsin ![]() Audrey --8 yaşında- 12 ![]() Sen tuhaf ne yaparsan yap herkes hayran oluyor; ama ben ufacık bir şaka bile yapsam yiyorum fırçayı ![]() Jodie --6 ![]() 13 ![]() Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar Teddy --9 yaşında- 14 ![]() Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var Norman --6 yaşında- 15 ![]() Şişman olunca kimse senin arkadaşın olmak istemiyor ![]() Billy Jean --9 yaşında- 16 ![]() Oğlanlar kızlardan daha mi üstün? Biliyorum sen de onlardansın ama gene de dürüst olmaya çalış ![]() Sylvia --5 yaşında- 17 ![]() Kitabını okudum ve beğendim ![]() John --8 yaşında- 18 ![]() Zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın, yoksa yanlışlıkla mı oldu? Norman --4 yaşında- 19 ![]() İncil'de neden hiç karının adi geçmiyor? Yoksa İncil'i yazarken daha evlenmemiş miydiniz? Larry --6 yaşında- 20 ![]() Tamam incil'de öbür yanağını çevir dedin biliyorum; ama kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım? Sevgiler, Teresa --5 yaşında- 21 ![]() Tanrı oldugunu nasıl bilebildin? Charlene --3 yaşında- 22 ![]() Senin yaşına geldiğimde tıpkı senin gibi olmak istiyorum ![]() Tommy --4 yaşında- 23 ![]() Eger Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım ![]() ![]() Michelle --6 yaşında- ------------------------------------------------------ Tam CatLak 6/a sınıfında herkes çalışkandır ama içlerinden biri vardır ki hiç arkadaşları gibi değildir çok tembeldir okula gelir ilk ders matematikdir öğretmen içeri girer herkes ayağa kalkar öğretmen oturunder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------ inqiLizce Ders Ingilizce dersinde ögretmeni çocuga sordu, - Oglum, sana Türkçe bir cümle verecegim, sen bunu Ingilizceye çevireceksin ![]() ![]() ![]() Çevirecegin cümle, "Çocuk, kostu kostu, denize düstü, boguldu ![]() ![]() ![]() Ögrenci yanit verdi, - The boy tikidik, tikidik, culup, glu, glu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|