![]() |
Zamanı Anladığımda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zamanı AnladığımdaZamanı Anladığımda? Aslında yaşam dediğin koca bir telaş, ömür bir şarkıdan daha hızlı bitiyor ![]() Ben gündüzleri sevmem ki, neden uyandım sabahın köründe? İçimde yanlış düşler, gözüm hala ayılmamış, perdeli; uyanmış olur muyum o zaman gerçekten? Bir yürekten öteye hiç gitmemiş olanlar, bizim neden bu kadar telaşlı olduğumuzu anlayamıyorlar ![]() ![]() ?Bizim zamanımızda?? diyor, başına şu iki kelimeyi koyarak yola çıkan hiçbir cümle, bizim bulunduğumuz yıla ulaşamıyor çünkü gerçek değil! Gerçeklikten kastım, yalan anlamına gelmesin ![]() Zaten olamaz ki, aradan sanki asırlar geçmiş gibiyiz ![]() Bütün düğüm zamanda saklı, ben şu zaman işini bir çözsem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha garip olan, zaman bir trene benziyor; yol aldıkça daha hızlı ilerliyor ![]() Günlere, gecelere bir haller olmuş ![]() ![]() Aşkın da bu kadar hızlı tükenmesinin sebebi bu olmalı; zaman! Aslında biraz düşününce, insan çıldırabilir ![]() ![]() Bütün sır zamanda saklı; ben şu zaman işini bir çözsem? Candan Ünal |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|