İtalyanca Aşk Başkadır.. |
07-25-2009 | #1 |
bonsoir
|
İtalyanca Aşk Başkadır..Singora hem sınıfı dinliyor hemde gözlemliyorduGördükleri onu mutlu ediyordu Ama hiç şaşmıyordu Tanışan herkesin İtalyanca ‘ya büyük bir hevesle bağlanacağından ve zevkten başka bir şey duymayacağından öylesine emindi ki Yanında bu projenin gerçek mimarı Bay Dunne vardıİkisinin çok anlaştığı her hallerinden belliydi Belki de eskiden beri arkadaşlar ,dedi Fran _Olamaz adamın 2 çocuğu ve karısı var dedi Kathy -Karısı olması arkadaş olmalarına engel değil ki İtalyanca derslerinin çiçek gibi açılarak gelişmesini izleyen Aidan Dunne hiç ummadığı kadar mutluyduHaftalar geçiyor kursa yazılanlar bisikletle,kamyonetle,veya otobüsle ve hatta BMW iyle gelen bayan bile hiç aksatmıyordu kursu Öğrenciler için sürpriz hazırlamaktanda büyük mutluluk duyuyorduAidan Ders bitiminde _Gelin odamı göründedi Aidan bir gün aniden -iyi fikir ne zaman geleyim? - Cumartesi sabah okul yok Siz boş musunuz ? Ben hep boşum dediSingora Cuma akşamından odayı temizleyip ovmakla geçirdi Aidan Venedik yakınlarından Murano’dan aldığı iki bardakla tepsiyi hazırladı Bir şişe Marsala şarabı almıştı Yeni odasının ve gece kursunun şerefine kadeh kaldıracaklardı Singora öğle vakti geldiNell o sabah evde yoktu Kızlarıda dışarıdaydıAidar onlara ziyaretçisinden söz etmemiştiEvde olmadıkları için mutluyduSingorayla birlikte İtalyanca derslerinin başarısı için ve yaşam odasının şerefine kadeh kaldırdılar -Keşke okulda ders verseydinizİstek ve heyecan yaratmayı öylesine iyi biliyorsunuz kidediSesinde büyük hayranlık seziliyordu… DostÇa KalıN |
Cevap : İtalyanca Aşk Başkadır.. |
08-15-2009 | #2 |
1die
|
Cevap : İtalyanca Aşk Başkadır..İtalyanca Aşk Başkadır okumayan varsa mutlaka ama mutlaka ookunmalı derım benım en begendıgım 5 kıtaptan bırısıdır adım adım anlatılan entresan hıkayelerden bırısı olma özellıgıne sahıp bence elıne saglık kıtabı komple buraya kopy yapsadın okurduk emın ol sagolasın varolasın
|