![]() |
İçimde Bir Ben Ölüyor -- İsmail Sarıgene |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Bir Ben Ölüyor -- İsmail SarıgeneNefesim elinde bir mezru kefenimin ölçüsünü alıyor Omuzlarımdaki tüm kuşlar güneşli yarınlara kanatlanıyor Önümde maun tabut aczime ağlıyor ![]() Gitmeliyim sarı saçlı kızım çağıyor beni Başakların arasına uzatmış küçük ellerini Yaşıyor muyum yoksa ölüyor muyum muamma Perdeleri kapattım gözlerim güneşe ama ![]() İçimde bir ben ölüyor Çuha çiçekleri ezilmiş son deminde kan soluyor Şiirlerim karanlıklarda yetim kalıyor ![]() Gitmeliyim sarı saçlı kızım çağıyor beni Gülümsüyor babam gelecek diye sevinç alıyor gözlerini Umutlarım bir damla gözyaşına aşina İsmimi bile yazmayın soğuk mezar taşına ![]() İçimde bir ben ölüyor Bulutlar yağmıyor sanki acılarıma ağlıyor Gerçeğin ötesinde bir adam toprağa defnediliyor ![]() Gitmeliyim sarı saçlı kızım çağırıyor beni Yirmi beş sene beklemişken bir kez göreyim gözlerini Muradım yoktur faniliğe dair Kalmadı acı, gözyaşı ve umut bende vesair ![]() İçimde bir ben ölüyor Denizin ortasında maviler yanıyor Ve ateşin içinde sular çağlıyor İçimde bir ben ölüyor ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|