Aşk İle!... |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk İle!...AHİRİM SENSİN!” SÖZÜ, KAÇ “SENİ SEVİYORUM!” EDER ? Eğreti gülüşlerde avuttum içimdeki hüzünlü çocuğu Madem, sen böyle hep bir uzaklık olacaksın Araya yılların girdiği mavi yağmurları bekleyeceğim giyinmek için seni … Ayırdığın vakitler yeter mi ki aşka? Zamansız mekânsız aşkı yaşıyoruz her dem Bütün sütunların duruşu ondan böyle dimdik ayakta ; Aşk ile! Dünya bu yüzden kendi etrafında dönmekte Güneşin yanıp kavruluşu niye sanırsın? Sen baktın mı menekşenin, nergisin gözüne hiç gülerken, görmedin mi ; Aşk ile! Söylesene kim demiş aşka vakit yok, destan diyeyim sana ; Aşk ile! Başım gövdeden ayrılsın ; Aşk ile! Ah be yüreğim, depremlerin kayıp götürdüğü toprak yığınlarını avuçluyoruz bu gecede Şimdi, boşlukları dolduracağız ; Aşk ile! Bütün ölüler dirilecek kefensiz ; Aşk ile! Kertesinde gecenin ipil ipil inen perdesidir aşk! Aşk, şimdi hovarda vakitlerinde soyunmuş bir kadındır! Aşk, bir sıcak elin saracağı pencerendeki “aç ben geldim! ” diye öten hûd hûd! Ben geldim be gülüm, aç pencereni ; Aşk ile! Sarmala mumyaladığım sözlerimi! Yapıştır dudaklarıma sonrası ; Aşk ile! Filiz Nur ATALAN |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|