Halısahada Başıma Gelen Problem |
10-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Halısahada Başıma Gelen ProblemMerhaba arkadaşlar16 yaşındayım geçen haftalarda abim ve arkadaşları ile her hafta halısaha maçı yapmaya karar verdik buraya kadar herşey güzelİlk hafta gittik çok eğlenceli bi maç oldu süperdi buda tamam2 macda iyi geçiyor derken ayagımın içiyle bi şut çekdm ve ne olduysa ozaman oldu sağ kasık tarafımda bi ağrı girdi biarz ttopalladım sonra yürüye yürüye geçdi ardından ayagıma hiç top gelmeden mac bitti zaten son saniyelerdigeldik biraz oturduk ağrı yokdu ama yavas yavas basladı eve geldm duş aldım birden ağrılar başladı ama inanılmaz bi ağrıydı5 dakka oturunca geçiyodu ardından kalkınca yine ağrıyodu sonra diğer mac geldi ayagım hiç agırmıodu hiç bi problem yokdu top geldi önnüme top ayagıma deger deymez tekrar inanılmaz bi agrı geldi sağ kasıgıma topu her sürdügümde ayagım inanılmaz agrıyordu kendimi yere bırakmamak için baya direndm önümdeki abime pas atamıyordum anca sol ayagımla vuruodm oda dengesiz gidiyordu topsuan bu konmuyu açmadan yarım saat önce de komusunun topu bahceye kacdı plastik topdu vuram dedim plastik topa bile vurdugumda inanılmaz bi agrı geliyor 2 dakak oturunca geçiyor doktora gidicem de birdaha top oynama demesnden çok korkuyorumbilen varsa bunun sebebini ve nasıl giderebilecegimi solesin aksama kadar dua ederim haftaya yine mac var ilk hafta çok iyi oynadım herkez beni konusdu ayagımın yüzünden gözlerinden düşdüm Hadi allaha emanet |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|